×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Postin lakosta huolimatta kaikki pakettimme toimitetaan normaalisti. Lisätietoa tilanteesta löydät täältä.

  Mass-Tech Performance, 3,18 kg

  MASS-TECH® - Muscletechin gainer sinulle, jolle massanlisäys on hankalaa. 63 g proteiinia ja 840 kcal energiaa annosta kohden!

  Lue lisää
  54,90 €
  17,26 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 8219-216R

  MASS-TECH® - Muscletechin gainer sinulle, jolle massanlisäys on hankalaa. 63 g proteiinia ja 840 kcal energiaa annosta kohden!

  • Sinulle, jolle massanlisäys on yleensä hankalaa
  • Erinomainen lisä bulkkikaudelle
  • 63 g proteiinia ja 840 kcal energiaa annosta kohden
  • Proteiinia useasta laadukkaasta lähteestä
  • 14 g BCAA:ta annosta kohden
  • 10 g suorituskykyä parantavaa kreatiinia annosta kohden

  Annostus: Sekoita 1 annos, 5 mitallista (231 g) 4-5 dl vettä tai maitoa. Tämä on erittäin energiarikas urheiluvalmiste, joten aloita käyttö puolikkaalla annoksella ja lisää annostusta vaiheittain oman tarpeesi mukaan. Nauti aterioiden välissä ja/tai harjoittelun jälkeen, 1-2 kertaa päivässä.

  Annoksia pakkauksessa: noin 14

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta..

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Nettopaino: 3,18 kg

  Ravintosisältö per 230 g Vanilla Milk Chocolate 
  Energiaa 840 Kcal 840 Kcal
   energiaa rasvasta 60 Kcal 70 Kcal
  Rasvaa 7 g 8 g
   josta tyydyttynyttä rasvaa 4 g 4.5g
  Kolesterolia 200 mg 190 mg
  Hiilihydraatteja 132 g 131 g
   joista sokereita 9 g 8g
  Proteiinia 63 g 63g
  Kalsiumia 745 mg 750 mg
  Rautaa 0.74 mg  4.7 mg
  Natriumia 300 mg  340 mg 
  Mass-Tech® Co-Factors  
  L-Glutamiini (Heraproteiini, kalsiumkaseinaatti,
  muna-albumiini, L-glutamiini)
  10.4 g
  Kreatiinimonohydraatti 10 g
  L-Leusiini (Heraproteiini, kalsiumkaseinaatti,
  muna-albumiini, L-leusiini)
  6.5g
  L-Isoleusiini (Heraproteiini, kalsiumkaseinaatti,
  muna-albumiini, L-Isoleusiini)
  4.1 g
  L-Valin (Heraproteiini, kalsiumkaseinaatti,
  muna-albumiini, L-Valiini)
  3.4 g
  Enzyme Digestion Complex  
  Papaiini 50 mg
  Amylaasi 50 mg

  Allergiatietoa: Kaikki maut sisältävät maitoa, soijaa ja kookospähkinää. Kaikki maut voivat sisältää myös jäämiä pähkinöistä, kalasta, äyriäisten öljyistä, kananmunista ja gluteenista.

  Ainesosat Vanilla: Multi-Phase -hiilihydraattiyhdistelmä (Glukoosipolymeerit, ModCarb™ [Kaurahiutale, Kvinoa, Tattari, Hirssi], Isomaltuloosi), Multi-Phase Protein System (Heraproteiinikonsentraatti [maito], Kalsiumkaseinaatti, Kananmuna-albumiini, Heraproteiini-isolaatti [maito] 97%,Hydrolysoitu heraproteiini [maito], Heraproteiini-isolaatti [maito]), Luontaiset ja keinotekoiset aromit, Kalsiumkarbonaatti, Kiinteyttämisaineet (Selluloosakumi, ksantaanikumi, karrageeni), Asesulfaami K, Sukraloosi, MCT, Soijalesitiini.

  Allergiatietoa: Maito, soija ja kookospähkinä. Voi sisältää jäämiä: Pähkinä, kala, äyriäisten öljykananmuna ja gluteeni.

  Ainesosat Milk Chocolate: Multi-Phase -hiilihydraattiyhdistelmä (Glukoosipolymeerit, ModCarb™ [Kaurahiutale, Kvinoa, Tattari, Hirssi], Isomaltuloosi), Multi-Phase Protein System (Heraproteiinikonsentraatti [maito], Kalsiumkaseinaatti, Kananmuna-albumiini, Heraproteiini-isolaatti [maito] 97%,Hydrolysoitu heraproteiini [maito], Heraproteiini-isolaatti [maito]), Kaakaojauhe (Alkalikäsitelty), Luontaiset ja keinotekoiset aromit, Kalsiumkarbonaatti, Kiinteyttämisaineet (Selluloosakumi, ksantaanikumi, karrageeni), Asesulfaami K, Sukraloosi, MCT, Soijalesitiini.

  Allergiatietoa: Maito, soija ja kookospähkinä. Voi sisältää jäämiä: Pähkinä, kala, äyriäisten öljykananmuna ja gluteeni.