×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Maxosol, 60 kapselia

  Maxosol

  Maxosol terve & ruskettunut iho. Maxosol sisältää runsaasti beetakaroteenia ja vitamiineja B3, B6, C ja E sekä biotiinia, lykopeenia ja sinkkiä.

  Lue lisää
  16,90 €
  512,12 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2999363

  Maxosol terve & ruskettunut iho. Maxosol sisältää runsaasti beetakaroteenia ja vitamiineja B3, B6, C ja E sekä biotiinia, lykopeenia ja sinkkiä.

  • Valmistelee ihoa aurinkolomalle
  • Pidentää auringossa ruskettuneen ihon rusketuksen kestoa
  • Ravitsee ihoa

  Annostus: 1 tabletti päivässä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Annostus:

  1 tabletti päivässä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

  Ainesosat:

  A-vitamiini (beetakaroteenisekoitus (betakaroteeni Blakeslea trispora, muunneltu tärkkelys, DL- α-tokoferoli)), täyteaine (di-kalsiumfosfaatti), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), porkkanajauhe, sinkkisulfaatti, E-vitamiini (DL-α-tokoferyliasetaatti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), niasiini (nikotiiniamidi), seleeni (L-selenometiooni), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), päällysteaine (etyyliselluloosa), B6-vitamiini (pyridoxinhydrokloridi), täyteaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), lykopeeni, lipoiinihappo, täyteaine (talkki), D-biotiini, pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

  Ravintosisältö per kapseli:

  C-vitamiini 60 mg

  Beetakaroteeni 15 mg (25.000 USP-yksikköä vastaa 8.300 IE A-vitamiinia)

  E-vitamiini 10 mg (dl-alfa-tokoferoliasetaatti) 83% RDI

  B3-vitamiini 15 mg 94% RDI

  B6-vitamiini 5 mg 357% RDI

  Biotiini 150 mcg 300% RDI

  Sinkki 15 mg 150% RDI

  Seleeni 75 mcg 136% RDI

  Lipoiinihappo 5 mg

  Lykopeeni 500 mcg

  Säilytys:

  Säilytetään huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa.

  Muuta:

  Tämä on ravintolisä, eikä korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltavaa annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.