×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Mega Kre-Alkalyn 1200 mg, 80 caps

  Scitecin Mega Kre-Alkalyn on tiivistetty kreatiinivalmiste kapselimuodossa. Sisältää pH-puskuroitua kreatiinia, joka ei sido nestettä eikä vaadi tankkausjaksoa!

  Lue lisää
  24,90 €
  226,36 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9998-101

  Scitecin Mega Kre-Alkalyn on tiivistetty kreatiinivalmiste kapselimuodossa. Sisältää pH-puskuroitua kreatiinia, joka ei sido nestettä eikä vaadi tankkausjaksoa!

  • 1200 mg Kre-Alkalyn® per kapseli.
  • Parantaa suorituskykyä.
  • Kasvattaa lihasvolyymia.

  Mega Kre-Alkalyn sisältää patentoitua Kre-Alkalyn®-kreatiinimuotoa, joka on erityiskäsitelty korkeamman pH-toleranssin saamiseksi. Koska Kre-Alkalyn® imeytyy erinomaisen hyvin kropan käyttöön tarvitset huomattavasti pienempiä annoksia tuotetta saavuttaaksesi maksimaalisen vaikutuksen. Myöskään kreatiinimonohydraatille tuttua tankkausvaihetta ei tarvita.

  Johtuen pienemmästä annostuksesta ja vähäisemmästä kreatiniiniksi hapettumisesta, Kre-Alkalyn®:lla on vähemmän sivuvaikutuksia, se ei esim. sido nestettä samoissa määrin.

  Annossuositus: Ota 3 kapselia päivässä tyhjään vatsaan runsaan vesimäärän kera, mieluiten harjoittelun jälkeen tai ennen ateriaa.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Kreatiiniravintolisä.

   

  Nettopaino: 110 g (80 kapselia)

   

  Sisältö Per annos (3 kapselia)
  Kre-Alkalyn® ("pH-correct" puskuroitu kreatiinimonohydraatti) 3600 mg
   josta kreatiinia 3134 mg

   

  Ainesosat: Kre-Alkalyn® (puskuroitu kreatiinimonohydraatti), naudan gelatiini, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), väri (titaanidioksidi).

   

  Allergiatietoa: Voi sisältää jäämiä maapähkinöistä, maidosta, munaproteiinista, soijasta, gluteenista, kalasta ja äyriäisistä.