×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Postin lakosta huolimatta kaikki pakettimme toimitetaan normaalisti. Lisätietoa tilanteesta löydät täältä.

  MIIEGO BOOM Black

  BOOM by MIIEGO® - Yhdet kuulokkeet kaikkiin tarpeisiisi. BOOM on tuoteperheen tuorein uutuus. Kuulokkeiden korvapehmusteet ovat vaihdettavat, joten ne sopivat sekä treeniin että rentoutumiseen. Kaiken tämän lisäksi BOOM kuulokkeissa on myös taattu Miiego äänenlaatu ja akun kesto! -->

  Lue lisää
  159,00 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 650005

  BOOM by MIIEGO® - Yhdet kuulokkeet kaikkiin tarpeisiisi.

  BOOM on tuoteperheen tuorein uutuus. Kuulokkeiden korvapehmusteet ovat vaihdettavat, joten ne sopivat sekä treeniin että rentoutumiseen. Kaiken tämän lisäksi BOOM kuulokkeissa on myös taattu Miiego äänenlaatu ja akun kesto! 

  Pystyt helposti vaihtamaan korvapehmusteet tarpeesi mukaan, pakkauksessa tulee mukana miellyttävät PU nahkaa olevat pehmusteet rentoutumiseen JA hengittävät hikeä hylkivät pehmusteet treenamiseen. Treenin jälkeen pesaiset pehmusteet ja vaihdat kuulokkeisiin tavalliset pehmusteet tilalle rentoutuaksesi ilman hikistä tunnetta.  

  Kuulokkeet ovat taitettavat ja niitä voidaan käyttää Bluetooth® yhteydellä tai audio piuhan kanssa, joka tulee pakkauksessa mukana. 

  LYÖMÄTÖN AKUNKESTO JA LOISTAVA ÄÄNENLAATU

  UUSI BOOM Miiegolta on varusteltu Bluetooth 4.1 versiolla, joka antaa sinulle anteliaat 10 metriä vapaata liikkumatilaa kristallin kirkkaalla äänenlaadulla ennen kuin sinun tarvitsee mennä lähemmäksi puhelintasi. Kuulokkeissa on myös 22 tunnin akunkesto - kuinka kauan sinä jaksat, BOOM kestää kyllä!

  MINIMALISTISTA TANSKALAISTA DESINGNIA

  BOOM by MIIEGOssa on kyse ennenkaikkea yksilöllisyydestä. Minimalistinen tanskalainen design vievät sinun henkilökohtaisen tyylin täysin eri tasolle ja se on helppo yhdistää jokaisen omaan tyyliin. 

  LANGATON SEKÄ KYTKETTY KÄYTTÖ

  Sinä päätät haluatko käyttää kuulokkeita rankimmassa treenissäsi vai silloin, kun haluat rauhoittua ja rentoutua musiikin tai äänikirjan parissa. Voit valita langattoman yhteyden tai yhdistää audio piuhalla laitteeseen. Audio piuha sisältyy pakettiin!

  HELPPO KONTROLLOIDA JA KÄYTTÄÄ

  Voluumin säätö, kappaleiden vaihto, tauko ja puheluiden vastaanottaminen on helppoa - kaikki säädöt saat tehtyä oikeanpuoleisesta kuulokkeesta. Nappia painamalla teet helposti kaikki säädöt treenin aikana. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta sinun on helppo soittaa ja vastaanottaa puheluita. iPhone ja iOS laitteissa voit aktivoida Sirin käyttöösi ja näet automaattisesti akun määrän näytölläsi, kun kuulokkeet ovat kytketty. 

  BOOM kuulokkeet ovat taitettavat ja kulkevat näppärässä suojakotelossa, joka tulee kuulokkeiden mukana, jotta voit kantaa niitä mukana laukussasi. 

  Saatavilla kahdessa eri värissä; Black in Black ja Rose Gold in Black. Yksi koko, mutta panta osio on säädettävä. 

   

  Tekniset tiedot:

  Bluetooth versio: 4.1

  Yhteensopiva kaikkien bluetooth laitteiden kanssa

  Akun näyttö iPhone/iOS laitteissa  

  Langaton yhteys 10 metriä

  Akun kesto 22h

  Latausaika 2h

  Akku: Uudelleen ladattava lithium polymer akku (3.7 V/ 360 mAh)

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.