0
0
Takaisin
MIIEGO BOOM Black
MIIEGO BOOM Black
MIIEGO BOOM Black
MIIEGO BOOM Black
MIIEGO BOOM Black
MIIEGO BOOM Black
MIIEGO BOOM Black
MIIEGO BOOM Black
MIIEGO BOOM Black
MIIEGO BOOM Black
MIIEGO BOOM Black
MIIEGO BOOM Black
MIIEGO BOOM Black
MIIEGO BOOM Black

MIIEGO BOOM Black

MIIEGO

159.00 €
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #650005.MASTER
BOOM by MIIEGO® - Yhdet kuulokkeet kaikkiin tarpeisiisi. BOOM on tuoteperheen tuorein uutuus. Kuulokkeiden korvapehmusteet ovat vaihdettavat, joten ne sopivat sekä treeniin että rentoutumiseen. Kaiken tämän lisäksi BOOM kuulokkeissa on myös taattu Miiego äänenlaatu ja akun kesto! -->
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut

BOOM by MIIEGO® - Yhdet kuulokkeet kaikkiin tarpeisiisi.

BOOM on tuoteperheen tuorein uutuus. Kuulokkeiden korvapehmusteet ovat vaihdettavat, joten ne sopivat sekä treeniin että rentoutumiseen. Kaiken tämän lisäksi BOOM kuulokkeissa on myös taattu Miiego äänenlaatu ja akun kesto! 

Pystyt helposti vaihtamaan korvapehmusteet tarpeesi mukaan, pakkauksessa tulee mukana miellyttävät PU nahkaa olevat pehmusteet rentoutumiseen JA hengittävät hikeä hylkivät pehmusteet treenamiseen. Treenin jälkeen pesaiset pehmusteet ja vaihdat kuulokkeisiin tavalliset pehmusteet tilalle rentoutuaksesi ilman hikistä tunnetta.  

Kuulokkeet ovat taitettavat ja niitä voidaan käyttää Bluetooth® yhteydellä tai audio piuhan kanssa, joka tulee pakkauksessa mukana. 

LYÖMÄTÖN AKUNKESTO JA LOISTAVA ÄÄNENLAATU

UUSI BOOM Miiegolta on varusteltu Bluetooth 4.1 versiolla, joka antaa sinulle anteliaat 10 metriä vapaata liikkumatilaa kristallin kirkkaalla äänenlaadulla ennen kuin sinun tarvitsee mennä lähemmäksi puhelintasi. Kuulokkeissa on myös 22 tunnin akunkesto - kuinka kauan sinä jaksat, BOOM kestää kyllä!

MINIMALISTISTA TANSKALAISTA DESINGNIA

BOOM by MIIEGOssa on kyse ennenkaikkea yksilöllisyydestä. Minimalistinen tanskalainen design vievät sinun henkilökohtaisen tyylin täysin eri tasolle ja se on helppo yhdistää jokaisen omaan tyyliin. 

LANGATON SEKÄ KYTKETTY KÄYTTÖ

Sinä päätät haluatko käyttää kuulokkeita rankimmassa treenissäsi vai silloin, kun haluat rauhoittua ja rentoutua musiikin tai äänikirjan parissa. Voit valita langattoman yhteyden tai yhdistää audio piuhalla laitteeseen. Audio piuha sisältyy pakettiin!

HELPPO KONTROLLOIDA JA KÄYTTÄÄ

Voluumin säätö, kappaleiden vaihto, tauko ja puheluiden vastaanottaminen on helppoa - kaikki säädöt saat tehtyä oikeanpuoleisesta kuulokkeesta. Nappia painamalla teet helposti kaikki säädöt treenin aikana. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta sinun on helppo soittaa ja vastaanottaa puheluita. iPhone ja iOS laitteissa voit aktivoida Sirin käyttöösi ja näet automaattisesti akun määrän näytölläsi, kun kuulokkeet ovat kytketty. 

BOOM kuulokkeet ovat taitettavat ja kulkevat näppärässä suojakotelossa, joka tulee kuulokkeiden mukana, jotta voit kantaa niitä mukana laukussasi. 

Saatavilla kahdessa eri värissä; Black in Black ja Rose Gold in Black. Yksi koko, mutta panta osio on säädettävä. 

 

Tekniset tiedot:

Bluetooth versio: 4.1

Yhteensopiva kaikkien bluetooth laitteiden kanssa

Akun näyttö iPhone/iOS laitteissa  

Langaton yhteys 10 metriä

Akun kesto 22h

Latausaika 2h

Akku: Uudelleen ladattava lithium polymer akku (3.7 V/ 360 mAh)