×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  MSM Alavis, 1000 g

  MSM Alavis on rikkipitoinen ravintolisä, joka sisältää MSM:ää ja sopii useimmille eläimille.

  Lue lisää
  56,40 €
  56,40 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2577-3

  MSM Alavis on rikkipitoinen ravintolisä, joka sisältää MSM:ää ja sopii useimmille eläimille.

  • MSM valmistetaan luonnollisista, ekologisista raaka-aineista
  • MSM valmistetaan Pohjois-Amerikassa kasvaneista männyistä
  • Annostus eläiimille

  MSM Alavis on MSM-ravintolisä, joka sopii useimmille eläimille. Tavallisimmin tuotetta käytetään hevosille, kissoille ja koirille. Toki tuote sopii myös muille eläimille, kuten esimerkiksi lehmille. MSM sisältää metyyliä ja orgaanista rikkiä (metyylisulfonyylimetaani). MSM-tuotetta on saatavana monta eri kokoa, kuten ION Silver ja MSM Alavis, jotka ovat 1 kg. Sekä MSM Alavis ja MSM Lignisul sisältävät MSM-jauhetta, joka sekoitetaan nesteeseen tai rasvaan. Voit valmistaa myös oman MSM-jauhesprayn.

  MSM Alavis tuotteesta löytyy pakkauskoko eläimille, jolloin annostus on myös hieman erilainen kuin ihmisille ja tämä tulee esille myös tuotteen etiketissä. Jos ostat MSM Alavis-ravintolisän omaan käyttöösi, tulee annostustuksen olla sama kuin 200 gramman ja 500 gramman purkeissa (MSM Lignisul). Tuotteiden MSM Alavis ja MSM Lignisul sisällöt eivät poikkea toisistaan.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Annostus hevosille:
  Ensimmäiset 10 päivää 40 grammaa per päivä, jonka jälkeen 20 grammaa päivässä. Pienempikokoiselle ponille annostus on luonnollisesti hieman pienempi. Annostus ponille on noin 30 grammaa ensimmäiset 10 päivää, jonka jälkeen 15 grammaa päivässä.

  Annostus koirille ja kissoille:
  Alle 10 kg painaville koirille ja kissoille MSM suositusannos on 250-500 mg päivässä.10-20 kg painavalle eläimelle MSM suositusannos on 500-750 mg päivässä. 20-30 kg painavalle eläimelle MSM suositusannos on 750-1250 mg päivässä. 30-40 kg painavalle eläimelle MSM suositusannos on 1250-2000 mg päivässä. Yli 40 kg painavalle eläimelle MSM suositusannos on 2500-3000 mg päivässä. 1000 mg vastaa yhtä grammaa, joka on noin yksi maustemitallinen.

  Ainesosat:
  Metyl Sulfonyl Metan (orgaaninen rikki, metyylisulfonyylimetaani)