×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  MSM Lignisul

  MSM Lignisul on rikkipitoinen ravintolisä, jossa on puhdas MSM, joka imeytyy nopeasti kehoon.

  Lue lisää
  17,60 €
  88,00 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2577-1R

  MSM Lignisul on rikkipitoinen ravintolisä, jossa on puhdas MSM, joka imeytyy nopeasti kehoon.

  Lignisul MSM on hyväksytty ravintolisä, jota on saatavana eri kokoja. 200 grammaa ja 500 grammaa ja jopa kilon purkkina (MSM Alavis). Kaikki purkit sisältävät MSM-jauhetta, joka sekoitetaan juomiin tai voiteisiin. Voit myös tehdä oman sprayn MSM-jauheella. 200 gramman purkki riittää noin puolestatoista kahteen kuukauteen (teelusikallinen päivässä yhdelle henkilölle). Kilon purkilla (MSM Alavis) on pakkauskoko, joka sopii eläimille ja silloin on annostus vähän erilainen kuin ihmisille, noudta ohjeita etiketissä. Jos kuitenkin ostat suuren purkin (MSM Alavis) omaan käyttöön, tulee annostuksen olla sama kuin 200g ja 500g (MSM Lignisul) purkeissa. Eri purkkikokojen sisältö on täsmälleen sama.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Annostus:

  MSM voi aloittaa elimistön puhdistuksen ja sen vuoksi tulisi annostusta nostaa vähitellen. Ensimmäisellä viikolla otat neljännestelusikallisen (noin 1 maustemitta) päivässä liuotettuna lasilliseen vettä tai mehua. Viikon kuluttua voit lisätä annostusta neljännesteelusikallisella viikossa, kunnes olet saavuttanut optimaalisen annoksen, joka on yleensä noin puolesta yhteen teelusikallista päivässä (2-4 gram). Jos et saa toivottua vaikutusta, voit ottaa kaksi teelusikallista päivässä ja testata, antaako se paremman tuloksen. Annostus voi vaihdella suuresti eri yksilöiden välillä. Annos voidaan haluttaessa jakaa pariin kertaan päivässä.

  Ainekset:

  Metyyli Sulfonyyli Metaani (orgaaninen rikki)

  Muuta:

  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, eikä niiden tarkoitus ole parantaa sairauksia.