×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Multi-Phase BCAA, 480 g

  Multi-Phase BCAA on Chained Nutritionin innovatiivinen BCAA-valmiste. Multi-Phase BCAA koostuu haaraketjuisista aminohapoista, joilla on ainutlaatuinen pitkäkestoinen vaikutus.

  Lue lisää
  39,90 €
  83,13 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6510R

  Nopea & hidas BCAA

  Chained Nutrition Multi-Phase BCAA on ainutlaatuinen BCAA-tuote, joka koostuu betaiinista, kookosvedestä sekä nopean ja hitaan BCAA:n yhdistelmästä.

  • Nopeasti ja hitaasti imeytyvän BCAA:n yhdistelmä
  • Edistää lihasmassan kasvua ja estää lihasproteiinin hajoamista
  • Pitkäkestoinen vaikutus
  • Mukana myös betaiinia ja L-glutamiinia
  • Luonnollisia elektrolyyttejä kookosvedestä – parantaa nestetasapainoa

  Kahden maailman parhaat puolet

  Osa Multi-Phase BCAA:n aminohapoista menee nopeasti lihasten käyttöön, kun taas osa edistää lihaskasvua pidemmän ajan kuluessa. Moduloidun imeytymisen vaikutus on lihaskasvun ja fokuksen nopea stimuloiminen nauttimisen jälkeen yhdistettynä jatkuvaan aminohappovirtaan, joka pidentää positiivisia vaikutuksia.

  Multi-Phase BCAA sisältää myös betaiinia, L-glutamiinia ja kookosvettä. Betaiini on aine, joka yhdessä L-glutamiinin kanssa vie nestettä lihassoluihin ja näin ollen lisää pumppia ja lihaskasvua. Kookosvesi antaa elektrolyyttejä, jotka ovat tärkeitä nestetasapainon kannalta.

  Multi-Phase BCAA sopii nautittavaksi ennen harjoittelua, sen aikana tai aterioiden välissä.

  Annosteluohje: Sekoita 1 mittalusikallinen (≈16 g) 300 ml:aan vettä. 1–2 kertaa päivässä. Käytetään harjoittelun yhteydessä tai aterioiden välissä.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintolisä, joka sisältää kasviperäisiä haaraketjuisia aminohappoja, fermentoitua L-glutamiinia, sitrulliinimalaattia ja Cocomineral®-kookosvesijauhetta. Sisältää makeutusaineita. 

  Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä.

  Ravintosisältö

  Per 100 g

  Per 16 g

  Energia

  1216 kJ / 287 Kcal

  194 kJ / 45 Kcal

  Rasva

  3.3 g

  0.5 g

   josta tyydyttynyt rasva

  3.3 g

  0.5 g

  Hiilihydraatit

  4.6 g

  0.7 g

   josta sokereita

  1.2 g

  0.2 g

  Proteiini

  54.2 g

  8.6 g

  Suola

  3.84 g

  0.61 g

  Ainesosat Glacier Punch: BCAA 2:1:1 (vegaaninen) (emulgointiaine; auringonkukkalesitiini), L-glutamiini, L-leusiini (vegaaninen), betaiini-HCl, L-sitrulliini-DL-malaatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), BCAA-lipidimultipartikkelit (sakeuttamisaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, stabilointiaine (polysorbaatti 80), väriaine (briljanttisininen)), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, trinatriumsitraatti), trikaliumsitraatti, aromi, kookosvesijauhe (kookosvesi (cocos nucifera), maltodekstriini), natriumkloridi, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kalsiumsilikaatti), makeutusaine (asesulfaami K, sukraloosi), sakeuttamisaine (ksantaanikumi).

  Ainesosat Red Candy: BCAA 2:1:1 (vegaaninen) (emulgointiaine; auringonkukkalesitiini), L-glutamiini, L-leusiini (vegaaninen), betaiini-HCl, L-sitrulliini-DL-malaatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), BCAA-lipidimultipartikkelit (sakeuttamisaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, stabilointiaine (polysorbaatti 80), väriaine (briljanttisininen)), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, trinatriumsitraatti), trikaliumsitraatti, aromi, kookosvesijauhe (kookosvesi (cocos nucifera), maltodekstriini), natriumkloridi, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kalsiumsilikaatti), makeutusaine (asesulfaami K, sukraloosi), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), väriaine (alluranpunainen)*. *Voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon ja heikentää tarkkaavaisuutta.

  Sisältö

  1 mittakauhallinen 

  2 mittakauhallista

  L-glutamiinihappo

  2500 mg

  5000 mg

  L-leusiini

  4414 mg

  8828 mg

  L-isoleusiini

  1103 mg

  2206 mg

  L-valiini

  1103 mg

  2206 mg

  L-sitrulliini

  697 mg

  1394 mg

  Kalium

  214 mg (11%*)

  428 mg (22%*)