×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -35%

  Muscle Pump pack

  Tämä paketti sisältää kolme tutkittua tuotetta, jotka lisäävät lihaspumppia ja parantavat kestävyyttä. Tuotteita voi käyttää yhdessä tai yksittäin.

  Lue lisää

  Price as configured: 34,20 €

  52,70 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETBCLA

  Lihaspumppi & kestävyys

  Paketti sisältää:

  • 1 x Citrulline Malate, 240 g – Puhdasta sitrulliinimalaattia. Lisää verenkiertoa lihaksiin, mikä parantaa kestävyyttä ja tehostaa pumppia.
  • 1 x L-arginine (powder), 255 g – Pump-tuotteiden klassikko. Purkki sisältää 75 annosta.
  • 1 x Beta-alanine, 320 g – 100% beta-alaniinia. Beta-alaniini auttaa eliminoimaan maitohappoja, parantaen näin suorituskykyä.

  Lue lisää tuotteista

  • Beta-alanine, 320 g

   Beta-Alanine - Star Nutritionin korkealaatuinen ravintolisä, jonka sisältämä beeta-alaniini vähentää maitohapon kertymistä lihaksissa harjoittelun aikana ja lisää näin kestävyyttä.

   • Vähentää maitohappojen kertymistä lihaksissa
   • Edistää suotuisaa pH-tasapainoa
   • Lisää työkapasiteettia

   Beeta-alaniini on aminohappo, jota tarvitaan karnosiinitasojen ylläpitämiseen lihaksistossa. Karnosiini on luontainen aine, jonka tehtävä on puskuroida maitohappoja ja säilyttää hyvä pH-tasapaino kehossa.

   Beeta-alaniinilisä optimoi kehon karnosiinitasot ja vähentää maitohappojen kertymistä lihaksiin harjoittelun aikana. Tämä lisää maksimikapasiteettiasi ja siirtää uupumuksen tulemista.

   Star Nutritionin Beta-Alanine on erinomainen ravintolisä urheilijoille, jotka haluavat lisää kestävyyttä ja saavuttaa maksimaalisen suorituskyvyn!

   Annostus: 1 mitallinen (5 ml ≈ 3,2 g) 1-2 kertaa päivässä. Sekoitetaan veteen.

   Annoksia purkkia: 100.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Huom: Jotkut ihmiset kokevat punoitusta ja pistelyä ihossa beta-alaniinin käytöstä. Tämä vaikutus voidaan kokea epämiellyttävänä. Se on kuitenkin täysin vaaratonta ja ohimenevää. Jos koet yllä mainittuja oireita, tulisi sinun vähentää annostusta.

   Sisältö 1 mitallinen 2 mitallista 
   Beeta-alaniini  3,2 g 6,4 g

   Ainesosat: 100% beeta-alaniini.

  • L-Arginine (powder), 255 g

   L-Arginine – Star Nutritionin 100% aminohappo L-arginiinia. Lisää verenvirtausta ja saa aikaan voimakkaan lihaspumpin treenatessa!

   • 100 % L-arginiinijauhe
   • Lisää verenvirtausta työskenteleviin lihaksiin
   • Lisää myös hapen ja ravintoaineiden kuljetusta
   • Antaa mahtavan lihaspumpin!

   Aminohappo L-arginiini on noussut suosituimpien ravintolisien joukkoon. Eikä ihme sillä se antaa treenaamisen yhteydessä mahtavan lihaspumpin tunteen työskenteleviin lihaksiin.

   Star Nutritionin L-Arginine on hienoa ja korkealaatuista jauhetta, joka liukenee erinomaisesti nesteeseen. Ota vain 1-2 mitallista L-Argininea päivässä ja huomaa ero kun treenaat salilla!

   Annostus: 1 mitallinen (3,4 g) 1-2 kertaa päivässä tyhjään vatsaan. Sekoitetaan veteen.

   Annoksia purkkia: 75.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Sisältö Per 1 mitallinen Per 2 mitallista
   L-arginiini 3400 mg 6800 mg

    

   Ainesosat: L-arginiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

    

   Allergiatietoa: Käsitellään tiloissa, joissa käsitellään myös kananmunaa, soijaa ja maitoa, ja voi siksi sisältää näiden jäämiä.

  • Citrulline Malate, 240 g

   Citrulline Malate – Star Nutritionin klassinen ja tehokas Pre-Workout-tuote, joka sisältää 98% sitrulliinimalaattia. Lisää verenvirtausta, pumppia ja suorituskykyä! 

   • 98% sitrulliinimalaattia
   • Klassinen ja tehokas Pre-Workout-ainesosa
   • Lisää verenvirtausta, pumppia ja suorituskykyä

   Star Nutritionin Citrulline Malate sisältää 98% sitrulliinimalaattia, aminohappoa, joka parantaa suorituskykyä treenisalilla.

   Sitrulliinimalaatti lisää kropan omaa typpioksidituotantoa (NO). Typpioksidi saa verisuonet rentoutumaan, minkä ansiosta lihakset saavat enemmän verta, happea ja ravinteita.

   Lisääntynyt verenvirtaus johtaa vahvaan lihaspumppiin ja parantuneeseen suorituskykyyn. Tämän ansiosta sitrulliinimalaatti on yksi suosituimmista treenejä ennen nautittavista aineosista.

   Star Nutritionin Citrulline Malate on tehokas tuote sellaisenaan nautittavaksi sekä erinomainen lisä itse koottavaan Pre-Workout-juomaan tai jo valmiiseen Pre-Workout-tuotteeseen.

   Annostus: Sekoita 1-3 mitallista (2,5-7,5 g) Citrulline Malatea veteen. Nauti noin tunti ennen harjoittelua. 7,5 g sisältää 7,35 g sitrulliinimalaattia.

   Annoksia purkkia: 96.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää 98% jauhemuodossa olevaa sitrulliinimalaattia.

    

   Nettopaino: 250 g

    

   Sisältö Per 2,5 g Per 7,5 g
   Sitrulliinimalaatti 2,45 g 7,35 g

    

   Ainesosat: Sitrulliinimalaatti, piidioksidi.

    

   Allergiatietoa: Ei sisällä allergeeneja.

    

   Säilytys: Säilytetään kuivassa ja viileässä, alkuperäispakkauksessa.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.