×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Mutant Amino

  Mutant Amino sisältää kattavan koostumuksen välttämättömiä aminohappoja (EEA) ja haaraketjuisia aminohappoja (BCAA). Mutant Amino tukee lihaskasvua!

  Lue lisää

  alk. 23,45 €

  Normaalihinta: 33,50 €

  30,06 €/ kg 42,95 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 3894R

  Mutant Amino sisältää kattavan koostumuksen välttämättömiä aminohappoja (EEA) ja haaraketjuisia aminohappoja (BCAA). Mutant Amino tukee lihaskasvua ja lihaskudosten korjausta kovan treenin jäljiltä.

  • 2000 mg aminohappoja annosta kohden
  • Stimuloi lihaskasvua ja edistää palautumista

  Mutant Amino on valmistettu korkealaatuisesta, osittain hydrolysoidusta heraproteiinikonsentraatista. Jokainen annos Mutant Aminoa antaa 2000 mg aminohappoja, jotka tukevat lihasmassan lisäämistä ja treenissä syntyvien lihaskudosvaurioiden korjaamista.

  Annostus: Ota 2 tablettia aterian yhteydessä sekä ennen ja jälkeen harjoittelun. Huom: Kapselit voivat tuntua kookkailta ja hankalilta niellä.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. 

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää aminohappoja ja peptidejä.

  Nettopaino (300 tablettia): 390 g

  Nettopaino (600 tablettia): 780 g

  Sisältö Per 2 tablettia
  Energiaa 8 kcal
  Proteiinia 2 g
  Hiilihydraatteja 0,1 g
  Rasvaa 0,1 g
  Natriumia 5 mg
  Mutant Amino Blend

  Vapaamuotoisia, Di-, Tri- ja Oligopeptidiaminohappoja, haaraketjuisia ja välttämättömiä aminohappoja osittain hydrolysoidusta heraproteiinikonsentraatista (maito), tauriini, L-treoniini, L-glysiini, BCAA (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini), L-arginiini, L-glutamiini.

   

  Ainesosat: Mutant Amino Blend (vapaat aminohapot, di-, tri- ja oligopeptidit, BCAA ja välttämättömät aminohapot osittain hydrolysoidusta heraproteiinikonsentraatista (maito), tauriini, L-treoniini, L-glysiini, BCAA (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini), L-arginiini, L-glutamiini), emulgointiaine (mikrokiteinen selluloosa, sorbitoli, kroskarmelloosi, hypromelloosi), soijajauhe, paakkuuntumisenestoaine (steariinihappo, magnesiumstearaatti, piidioksidi), väri (riboflaviini).

  Allergiatietoa: Sisältää maitoa ja soijaa. Valmistettu laitteistolla, joka käsittelee myös ainesosia maissista, vehnästä (gluteeni), ohrasta, kaurasta, äyriäisistä (glukosamiini), kananmunista, kalasta, maapähkinöistä, pähkinöistä (mukaan lukien hasselpähkinä, kookos), seesaminsiemenistä ja sulfiiteista, ja saattaa sisältää niiden jäämiä.

  Säilytys: Säilytä alkuperäispakkauksessa, kuivassa ja viileässä.