×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Mutant BCAA caps

  Mutant BCAA caps – Korkeapitoinen BCAA-lisä Mutantilta kätevässä kapselimuodossa. Vapaita aminohappoja, elektrolyyttejä ja Bioperine®:a!

  Lue lisää
  28,50 €
  203,57 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 3897-010R

  Mutant BCAA caps – Korkeapitoinen BCAA-lisä Mutantilta kätevässä kapselimuodossa. Vapaita aminohappoja, elektrolyyttejä ja Bioperine®:a! 

  Oletko sinäkin todennut Mutant BCAA 9.7:n tinkimättömän laadun? Nyt Mutant on lanseerannut uuden korkeapitoisen aminohappolisän – tällä kertaa tiivistetyissä kapseleissa. Täydellinen lisä treenikassiin!

  • 2000 mg BCAA:ta vapaassa muodossa per annos (4 kapselia)
  • Rikastettu Bioperine®:lla ja elektrolyyteillä – optimaalinen imeytyminen
  • Lihasmassan kasvuun, palautumiseen ja proteiinisynteesin lisäämiseen
  • Helposti annosteltavat kapselit
  • Yksi tärkeimmistä lisistä aktiivisen elämäntyylin yhteydessä

  BCAA on yhteisnimitys kolmelle haaraketjuiselle aminohapolle L-leusiini, L-valiini ja L-isoleusiini. BCAA-lisä on parhaita treenin yhteydessä nautittavia lisäravinteita kun tavoitteena on lihasmassan kasvattaminen ja palautuminen. Kolmella edellä mainitulla aminohapolla on suuri vaikutus proteiinisynteesiin kropassa ja siksi näiden aminohappojen eristäminen lisäravinteissa on suosittua.

  Mutant BCAA caps antaa täydet 2000 mg aminohappoja per annos. Vapaassa muodossa oleva BCAA imeytyy kroppaan tehokkaasti ja proteiinisynteesi stimuloituu parhaalla mahdollisella tavalla.

  Tuotantoprosessissa on pidetty huolta, että tärkeät mineraalit ja elektrolyytit kuten magnesium, kalsium ja kalium säilyvät. Tuote on täydennetty Bioperine®:lla, joka parantaa muiden ainesosien imeytymistä ja edistää entisestään BCAA:n energisöivää vaikutusta. 

  BCAA:n piristävä vaikutus tekee tästä tuotteesta hieman kevyemmän, stimulanttivapaan PWO:n treeneihin. Kätevän kapselimuodon ansiosta voit säilyttää purkin valmiina treenikassissa ja varmistaa, että edellytyksesi lihasmassan kasvulle ovat optimaalisella tasolla.

  Tuote on saataville sekä 200 että 400 kapselin purkeissa.

  Mutant BCAA caps – Immediate muscle delivery!

  Annostus: Ota 4 kapselia veden (250-500 ml) kanssa ennen harjoittelua tai harjoittelun aikana. Lepopäivinä ota kapselit päivän mittaan.

  Annoksia pakkauksessa: 50/100

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää haaraketjuisia aminohappoja.

   

  Sisältö Per 4 kapselia
  L-Leusiini 1 g
  L-Valiini 0,5 g
  L-Isoleusiini 0,5 g
  Bioperine® 2,5 mg
  Magnesium 57 mg (15,2%*)
  Kalium 1,9 mg (0,1%*)
  Kalsium 1 mg (0,1%*)

   

  Ainesosat: Gelatiini, L-Leusiini, L-Valiini, L-isoleusiini, magnesium, paakkuuntumisenestoaine piidoksidi, pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, täyteaine mikrokiteinen selluloosa, kalium, kalsium, natrium, BioPerine® Piper nigrum -uute (piperiini).

   

  Allergiatietoa: Voi sisältää jäämiä maitoproteiinista, soijasta, gluteenista, kananmunista, kalasta, maapähkinöistä, hasselpähkinöistä, seesamista ja sulfiiteista.