×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Mutant Core Series Carnitine, 120 caps

  Core Series Carnitine - Mutantin ravintolisä, joka sisältää L-karnitiinia stabilisoidussa muodossa ja imeytymistä edistävää Bioperine®:a.

  Lue lisää
  27,90 €
  310,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 3897-040

  Core Series Carnitine - Mutantin ravintolisä, joka sisältää L-karnitiinia stabilisoidussa muodossa ja imeytymistä edistävää Bioperine®:a.

  • Tarkkaan suunniteltu annos karnitiinia
  • Lisätty Bioperine® parantaa imeytymistä
  • Vegaaniset kapselit

  L-karnitiini kuljettaa rasvahappoja solujen mitokondrioihin, joissa ne hapettuvat keholle energiaa antavaksi polttoaineeksi. Mutantin Core Series Carnitine sisältää tarkkaan suunnitellun määrän L-karnitiinia (L-karnitiini-L-tartraatti) (2250 mg/3 kapselia).

  Annostus: 3 kapselia päivittäin.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

   

  Sisältö Per kapseli Per 3 kapselia
  L-Karnitiini-L-Tartraatti 750mg 2250mg

  Muut ainesosat: Kapseli (emulgointiaine: selluloosa, BioPerine® Mustapippuriuute (piper nigrum) (hedelmä) (98% piperiini), paakkuuntumisenestoaine: Magnesiumstearaatti, paakkuuntumisenestoaine: Piidioksidi, emulgointiaine: mikrokiteinen selluloosa.

  Kasviperäiset kapselit.

  Allergiatietoa: Sisältää alle 10ppm sulfiitteja. Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös ainesosia maidosta, soijasta, vehnästä (gluteeni), kananmunista, maapähkinöistä, auringonkukansiemenistä, pähkinöistä (myös kookospähkinä ja hasselpähkinä) ja äyriäisistä.