×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Mutant Micellar Casein, 1,8 kg

  Mutant Micellar Casein – Laadukasta kaseiiniproteiinia lisäravinteiden raskassarjalaiselta. Täydellinen iltaproteiini sinulle, joka haluat lisää massaa runkoon!

  Lue lisää
  65,50 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 3897-012R

  Mutant Micellar Casein – Laadukasta kaseiiniproteiinia lisäravinteiden raskassarjalaiselta. Täydellinen iltaproteiini sinulle, joka haluat lisää massaa runkoon! 

  • Korkeapitoista kaseiiniproteiinia hitaalla aminohappojen vapautumisella
  • Täydellinen välipalaksi sekä iltaproteiiniksi
  • Edistää lihasmassan kasvua
  • 24 g proteiinia per annosmitallinen
  • Runsaasti aminohappoja
  • Hyvänmakuinen ja täyttävä

  Ehkäise kataboliaa Mutantin maukkaalla kaseiiniproteiinilla!

  Katabolian (lihasproteiinin hajoaminen) ehkäiseminen on tärkeää ja suhteellisen hankalaa koko vuorokautta ajatellen. Treenaamiseen panostavien urheilijoiden fokus on usein uuden lihasproteiinin rakentamisessa – ei pidä kuitenkaan unohtaa taistella tämän hajoamista vastaan.

  Kaseiiniproteiini imeytyy todella hitaasti verrattuna esimerkiksi heraproteiiniin, minkä ansiosta aminohappojen vapautuminen pitenee. Heraproteiinin stimuloidessa proteiinisynteesiä suoremmin, kaseiiniproteiini vaikuttaa selkeämmin ehkäisemällä lihasproteiinin hajoamista: Mutant Micellar Casein on siten oikea valinta sinulle, joka haluat varmistaa tasaisen ravinnonsaannin esimerkiksi yöunien aikana! 

  Mutant Micellar Casein liukenee hyvin, maistuu hyvälle ja varustaa kroppasi ravinnolla jopa 7 tuntia nauttimisen jälkeen!

  Mutant Micellar Casein - Muscle Growth, 24 hours a day!

  Annostus: Ota 1-2 mitallista (35-70 g) jauhetta ja sekoita 250-500 ml:aan vettä. Suositellaan nautittavaksi aterioiden välissä tai iltapalaksi.

  Annoksia pakkauksessa: 50

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Proteiinijauhe, joka sisältää kaseiiniproteiinia (71,4%). Sisältää makeutusainetta.

   

  Nettopaino: 1800 g.

   

  Ravintoarvo per 100 g Chocolate Milk Vanilla Ice Cream
  Energiaa 1660 kJ/390 kcal 1660 kJ/390 kcal
  Rasvaa 5,7 g 5,7 g
   josta tyydyttynyttä 2,8 g 2,8 g
  Hiilihydraatteja 14,1 g 14,1 g
   joista sokereita 5,7 g 5,7 g
  Proteiinia 71,4 g 71,4 g
  Suolaa 0,6 g 0,6 g

   

  Ainesosat Chocolate Milk: Kaseiiniproteiini, [maito], modifioitu maitojauhe, kaakao, aromi, suola, emulgointiaine soijalesitiini, entsyymi laktaasi, makeutusaine sukraloosi, cinnulin PF®, kaneliuute. 

   

  Ainesosat Vanilla Ice Cream: Kaseiiniproteiini, [maito], modifioitu maitojauhe, aromi, suola, emulgointiaine soijalesitiini, entsyymi laktaasi, makeutusaine sukraloosi, maunvahvistaja cinnulin kaliumsitraatit, PF® kaneliuute. 

   

  Allergiatietoa: Sisältää maitoa ja soijaa. Voi sisältää jäämiä gluteenista, kananmunista, maapähkinöistä, pähkinöistä ja auringonkukansiemenistä.