×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Natural Whey

  Reflex Nutritionin heraproteiinikonsetraatin ja -isolaatin nimestä jo kuulee, että se on luonnollinen, täysin ilman keinotekoisia makeutusaineita, väriaineita ja aromeja.

  Lue lisää
  59,90 €
  26,39 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 2601R

  Reflex Nutritionin heraproteiinikonsetraatin ja -isolaatin nimestä jo kuulee, että se on luonnollinen, täysin ilman keinotekoisia makeutusaineita, väriaineita ja aromeja.

  Aivan kuten Reflex Instant Whey, Natural Whey -tuotteen biologinen arvo on korkeimpia markkinoilla myynnissä olevista heratuotteista.

  • Luonnollinen, ilman keinotekoisia lisäaineita
  • Korkea biologinen arvo

  Annostus: Sekoita 2 mitallista (25 g) jauhetta 300 ml:aan vettä tai maitoa. Nauti 2-3 kertaa päivässä.

  Allergiatietoa: Sisältää maitoproteiinia, gluteenia ja soijaa (lesitiini). Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös kananmunia ja kala-ja äyriäistuotteita, ja voi sisältää niiden jäämiä. Voi sisältää jäämiä pähkinöistä.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  3 Customer Review(s)

  per sivu

  3 Customer Review(s)

  per sivu
  Ravintosisältö Per annos (25 g) (kaikki maut) Per 100 g (kaikki maut)
  Energiaa 97 kcal 387 kcal
  Rasvaa 1,1 g 4,5 g
  - josta tyydyttynyttä 0,4 g 1,4 g
  Hiilihydraatteja 1,6 g 6,4 g
  - joista sokereita 1,0 g 3,9 g
  Proteiinia 20 g 80 g
  Suolaa 0,11 g 0,45 g

   

  Ainesosat Chocolate: Heraproteiini-isolaatti [maito], heraproteiinikonsentraatti [maito], heraproteiini-isolaatti [maito], glutamiini [vehnä], hydrolysoitu heraproteiini [maito], aromi, vähärasvainen kaakaojauhe, entsyymiyhdistelmä [amylaasi, proteaasi, sellulaasi, laktaasi, lipaasi], emulgointiaine [soijalesitiini], Bacillus coagulans.

   

  Ainesosat Vanilla: Heraproteiini-isolaatti [maito], heraproteiinikonsentraatti [maito], heraproteiini-isolaatti [maito], glutamiini [vehnä], hydrolysoitu heraproteiini [maito], aromi, väriaine beetakaroteeni, entsyymiyhdistelmä [amylaasi, proteaasi, sellulaasi, laktaasi, lipaasi], emulgointiaine [soijalesitiini], Bacillus coagulans.

   

  Ainesosat Strawberry: Heraproteiini-isolaatti [maito], heraproteiinikonsentraatti [maito], heraproteiini-isolaatti [maito], glutamiini [vehnä], hydrolysoitu heraproteiini [maito], aromi, väriaine betaniini, entsyymiyhdistelmä [amylaasi, proteaasi, sellulaasi, laktaasi, lipaasi], emulgointiaine [soijalesitiini], Bacillus coagulans.