×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Neurocore, 50 servings

  Muscletechin superkonsentroitu PWO Neurocore koostuu laajasta skaalasta tehokkaita ainesosia. Maksimoi treenipotentiaalisi!

  Lue lisää
  32,90 €
  148,20 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 8209-220R

  Muscletechin superkonsentroitu PWO Neurocore koostuu laajasta skaalasta tehokkaita ainesosia. Maksimoi treenipotentiaalisi!

  Neurocoren intensiivinen koostumus on kehitetty nostamaan suorituskykyäsi kaikilla tasoilla: lisää energiaa, tiukempaa keskittymiskykyä ja parempi kestävyys sekä lihasvoima!

  Neurocore sisältää:

  • L-Sitrulliini, joka nostaa veren arginiinipitoisuutta
  • Teaniini tuo intensiteettiä treeniisi
  • Kreatiini antaa lisää suoritustehoa
  • Beeta-alaniini auttaa pitämään poissa maitohappoja ja lihasväsymystä

  Annostus: Testaa oma toleranssisi: sekoita 1 mitallinen (~4,5 g) n. 2 dl:aan vettä ja juo 30-45 minuuttia ennen treeniä. Tarpeen vaatiessa annostusta voidaan nostaa asteittain 2 mitalliseen (~9 g) sekoitettuna 3 dl:aan vettä tai 3 mitallista (~13,5 g) sekoitettuna 4 dl:aan vettä. Älä ylitä suositeltua maksimiannostusta (3 mitallista) 24 tunnin aikana. Neurocore sisältää ainesosia, joilla on nestettä poistava vaikutus, joten pidä huoli, että nautit riittävästi nestettä säännöllisen Neurocoren käytön aikana.

  Huom: Purkkien painoissa saattaa esiintyä vaihtelua, perustuen eroihin aromiaineiden määrissä. Yksi pakkaus sisältää kuitenkin aina 50 annosta.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä se korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei suositella alle 18-vuotiaille eikä myöskään raskaana oleville tai imettäville. Henkilöiden joilla on jokin sairaus ja/tai ovat lääkityksellä tulisi ennen tuotteen käyttöä kysyä lääkäriltä neuvoja.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Customer reviews 1 to 10 of 12 total

  per sivu

  Customer reviews 1 to 10 of 12 total

  per sivu
  Sisältö Per annos (4,5 g)
  Energia 10 kcal
  Kalsium 8 mg
    Beeta-alaniini 1,067 mg
    L-sitrulliini 1,000 mg
    Kreatiinimonohydraatti 1,000 mg
    Ginsenguute (Panax Ginseng) (juuri) 167 mg
    Kofeiini 120 mg
    L-Teaniini 50 mg
    Ruusujuuriuute (Rhodiola rosea) (juuri) 33,3 mg

   

  Muut ainesosat: Luontaiset ja keinotekoiset aromit, omenahappo, sitruunahappo, piidioksidi, kalsiumsilikaatti, sukraloosi, asesulfaami K, keinotekoiset värit.

   

  Allergiatietoa: Käsitellään tiloissa, joissa käsitellään myös maitoa, kananmunaa, äyriäisiä, kalaa, pähkinöitä, vehnää, soijaa ja maapähkinöitä.