×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Nice n'cool, Intim After Shave, 50 ml

  RFSU Nice n'cool levitetään intiimialueelle karvanpoiston jälkeen. Viilentää mukavasti ja estää punaisten läiskien muodostumisen ja ihon ärsyyntymisen.

  Lue lisää
  5,90 €
  147,50 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A6096-3

  RFSU Nice n'cool levitetään intiimialueelle karvanpoiston jälkeen. Viilentää mukavasti ja estää punaisten läiskien muodostumisen ja ihon ärsyyntymisen.

  Intiimialueen hoito ja karvanpoisto eivät aina ole niin helppoa. Monilla on ongelmana ärtynyt iho ja kutina karvanpoiston jälkeen. Tästä johtuen RFSU on kehittänyt tähän tarkoitukseen erikoisen karvanpoiston intiimihoitosarjan.

  RFSU Nice n’cool levitetään intiimialueelle karvanpoiston jälkeen. Tuote viilentää mukavasti ja estää punaisten läiskien muodostumisen ja ärtynyttä ihoa. Kamomilla, purokrassi ja alkoholi antavat geelille sen viilentävän vaikutuksen ja normalisoivat ihoa. Miedosti hajustettu, ihoystävällinen.

  RFSU Nice n'cool sopii erityisen hyvin intiimialueen karvanpoistoon, mutta myös kainalon ja säärien karvanpoistoon. Käytä kerrallaan noin 2-3 ml tai tarpeen mukaan.

  Dermatologisesti ja gynekologisesti testattu*

  Säilytys: Avattu pakkaus säilyy 6 kuukautta. Säilytetään huoneenlämmössä.

  *Dermatologinen testi: Valmiste on testattu iholla mahdollisten reaktioiden vuoksi. Gynegologinen testi: Kliininen tutkimus, jossa naispotilaat on testattu ennen tuotteiden käyttöä, käytön aikana sekä käytön jälkeen.

  Sisältö: Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Limnanthes Alba Seed Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Maltodextrin, Sodium Bicarbonate,  PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Menthyl Lactate, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.