×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Nitro-Tech Performance Series

  MuscleTechin NITRO-TECH® on korkealaatuinen heraproteiiniyhdistelmä lihasmassan lisäykseen suorituskykyä lisäävällä ainesosayhdistelmällä.

  Lue lisää
  39,90 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 8218-006R

  Korkealaatuinen heraproteiini

  MuscleTechin NITRO-TECH® on heraproteiiniyhdistelmä lihasmassan lisäykseen ja nopeampaan palautumiseen.

  Nitro-Techin proteiini muodostuu pääasiassa heraproteiini-isolaatista, yhdestä puhtaimmista ja parhaimmista proteiinimuodoista markkinoilla! Nitro-Tech on rikastettu kreatiinilla, jolla on todennettu vaikutus kehittyneeseen suorituskykyyn.

  Nopea imeytyminen treenin jälkeen

  Sen lisäksi, että Nitro-Tech sisältää yhtä laadukkaimmista proteiinin lähteistä markkinoilla, on siihen lisätty vapaassa muodossa olevia haaraketjuisia aminohappoja (BCAA).

  Voimatasojen kasvu

  Jokainen annos Nitro-Techia sisältää tehokkaan annoksen kreatiinimonohydraattia, joka parantaa suorituskykyä esimerkiksi voimaharjoittelussa.

  Puhdas proteiini

  Yksi mitallinen Nitro-Techia sisältää 30 g proteiinia kolmesta heraproteiinin lähteestä, ensisijaisesti heraproteiini-isolaatista, mutta myös ultrasuodatetusta heraproteiinikonsentraatista ja herapeptideistä. Sisältäen ainoastaan 2-3  hiilihydraatteja ja rasvaa annosta kohden, Nitro-Tech on markkinoiden puhtaimpia proteiinilisiä, jotka on multisuodatettu laktoosipitoisuuden ja muiden epäpuhtauksien vähentämiseksi.

  Mahtava maku

  Kuten muut MuscleTechin tuotteet myös Nitro-Tech erottuu joukosta äärimmäisen hyvän makuprofiilin ansiosta!

  Suositeltu annostus: Sekoita 1 mitallinen (36g) 2 dl vettä tai maitoa. Juo tarpeen vaatiessa, esim. aamupalaksi tai aterioiden välissä.

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö per annos, 1 mitallinen (36 g)

    Milk Chocolate Cookies & Cream Strawberry Vanilla
  Energia 160 kcal 150 kcal 150 kcal 150 kcal
  Rasva 2,5 g 2,5 g 2,5 g 2,5 g
  Hiilihydraatit 4 g 3 g 3 g 3 g
   josta sokereita 2 g 2 g 2 g 2 g
  Proteiini 30 g 30 g 30 g 30 g
  Natrium 150 mg 150 mg 170 mg 150 mg
           
  Amino Strength Matrix        
  L-leusiini 3,3 g 3,3 g 3,3 g 3,3 g
  L-isoleusiini 1,8 g 1,8 g 1,8 g 1,8 g
  L-valiini 1,7 g 1,7 g 1,7 g 1,7 g
  Kreatiinimonohydraatti 3 g 3 g 3 g 3 g
           
  Enzyplex        
  Papaiini 50 mg 50 mg 50 mg 50 mg
  Amylaasi 50 mg 50 mg 50 mg 50 mg

  Ainesosat Milk Chocolate: Heraproteiini-isolaatti & peptidiyhdistelmä (maito) (herapeptidit (maito), heraproteiini-isolaatti (maito)), heraproteiinikonsentraatti (maito), L-valiini, maltodekstriini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-glutamiini, kaakao, luontaiset ja keinotekoiset aromit, lesitiini (soija), suola, sakeuttamisaine (selluloosakumi, ksantaanikumi, karrageeni), entsyymit (papaiini, amylaasi), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K).

  Ainesosat Cookies&Cream: Heraproteiini-isolaatti & peptidiyhdistelmä (maito) (herapeptidit (maito), heraproteiini-isolaatti (maito)), heraproteiinikonsentraatti (maito), L-valiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-glutamiini, luontaiset ja keinotekoiset aromit, keksin palat (riisijauho, sokeri, tapiokatärkkelys, palmuöljy, kaakao, maissitärkkelys, suola, suklaalikööri, aromit, natriumbikarbonaatti, soijalesitiini), kalsumkarbonaatti, soija-/auringonkukkalesitiini, sakeuttamisaine (selluloosakumi, ksantaanikumi, karrageeni), lesitiini (soija), entsyymit (papaiini, amylaasi), suola, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K).

  Ainesosat Strawberry: Heraproteiini-isolaatti & peptidiyhdistelmä (maito) (herapeptidit (maito), heraproteiini-isolaatti (maito)), heraproteiinikonsentraatti (maito), L-valiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-glutamiini, luontaiset ja keinotekoiset aromit, punajuurijauhe, sakeuttamisaine (selluloosakumi, ksantaanikumi, karrageeni), lesitiini (soija), entsyymit (papaiini, amylaasi), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K).

  Ainesosat Vanilla: Heraproteiini-isolaatti & peptidiyhdistelmä (maito) (herapeptidit (maito), heraproteiini-isolaatti (maito)), heraproteiinikonsentraatti (maito), L-valiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-glutamiini, luontaiset ja keinotekoiset aromit, suola, sakeuttamisaine (selluloosakumi, ksantaanikumi, karrageeni), lesitiini (soija), entsyymit (papaiini, amylaasi), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K).