×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  BCAA Xplode

  BCAA Xplode sisältää haaraketjuisia aminohappoja, L-glutamiinia ja B6-vitamiinia jauhemuodossa. Hyvin liukeneva ja hyvänmakuinen jauhe!

  Lue lisää
  31,99 €
  63,98 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 820011-10R

  BCAA Xplode sisältää haaraketjuisia aminohappoja, L-glutamiinia ja B6-vitamiinia jauhemuodossa. Hyvin liukeneva ja hyvänmakuinen jauhe!

  • Polttoainetta lihaksille
  • Parantaa palautumista
  • Lisää ATP-tuotantoa ja edistää lihasten soluvolyymiä
  • Estää lihasproteiinin hajoamista ja laskee kortisolitasoja (lihasten purkua aiheuttava stressihormoni)
  • Vahvistaa proteiinisynteesiä
  • Maksimoi proteiinien imeytymistä
  • Optimoi kasvuhormonin synteesiä

  BCAA-lisä antaa lihaksille energiaa treenatessa ja säästää lihasproteiinia. Erityisesti leusiinilla on todettu olevan merkittävä vaikutus proteiinisynteesiin.

  Kun plasman BCAA-tasot laskevat kovan treenin johdosta, tryptofaanin taso nousee suhteessa BCAA:han. Tryptofaani vaikuttaa aivoihin ja väsyttää ja rentouttaa muuntumalla serotoniiniksi. BCAA-lisä ehkäisee tätä väsymystä.

  Kortisolin katabolista vaikutusta stressitilanteissa ja liian kovan harjoittelun yhteydessä voidaan vaimentaa nauttimalla BCAA:ta. Joissakin tilanteissa, kuten liian kova treeni, sairaus ja traumat elimistössä, voivat BCAA-tasot olla hyvin alhaisia, sillä ne ovat syntetisoituneet glutamiiniksi ja/tai alaniiniksi. Näissä tilanteissa glutamiinilla voi olla lihasmassaa säästävä vaikutus. Teho on synerginen muiden aminohappojen kanssa.

  Annossuositus: Käytä purkissa olevaa mittakauhaa. Lisää 1 annos (10 g = 1 mitallinen) 2 dl:aan vettä 1-2 kertaa päivässä. Suositellaan nautittavaksi ennen ateriaa tai harjoittelua sekä harjoittelun jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu

   

  Sisältö Per 1 annos (10 g) Per 100 g
  Energiaa 158,4 kJ 20,6 kcal 1584 kJ 206 kcal
  Hiilihydraatteja 0 g  0 g 
  Proteiinia 0 g  0 g 
  Rasvaa 0,02 g  0,18 g 
   josta tyydyttynyttä rasvaa  0,02 g 0,18 g
  Suolaa 0,6 g 6,0 g
  BCAA 6 g  60 g 
  L-leusiini 3 g  30 g 
  L-valiini 1,5 g  15 g
  L-isoleusiini 1,5 g  15 g 
  L-glutamiini 1 g  10 g 
  B6-vitamiini 2 mg (100% RDA) 20 mg

   

  Ainesosat: Vapaita BCAA-aminohappoja (30% L-leusiini, 15% L-valiini, 15% l-isoleusiini) L-glutamiini, happamuudensäätöaineet: sitruunahappo, natriumsitraatti, omenahappo, 10% L-glutamiini, aromit, sakeuttamisaine: akaasiakumi, makeutusaineet: asesulfaami-K, sukraloosi, emulgointiaine: soijalesitiini, 0,02 B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), väri: riboflaviini (Sitrus), beetakaroteeni (Appelsiini), karmiini (fruit punch).