×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Olimp Glutamine Xplode, 500 g

  Olimp Glutamine Xplode optimoi palautumista L-leusiinia, kysteiiniä ja vitamiineja sisältävän L-glutamiinilisän avulla!

  Lue lisää
  36,90 €
  73,80 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 820019-10R

  Olimp Glutamine XPlode optimoi palautumista L-leusiinia, kysteiiniä ja vitamiineja sisältävän L-glutamiinilisän avulla!

  Kehon tärkein antioksidantti ja vastustuskykyyn vaikuttava aine on glutationi (GSH). Glutationi on kysteiini-, glutamiini- ja glysiini-aminohapoista koostuva tripeptidi. Ainetta on kehon jokaisessa solussa ja sitä ei voi lisätä ulkoapäin, vaan sen on syntetisoiduttava kehossa. Glutationin tuotanto vähenee iän mukana. Kaksikymmentävuotiaalla tuotanto on suurin ja vähenee sen jälkeen noin 10 prosenttia kymmenessä vuodessa.

  Maksimaaliset glutationiarvot laskevat intensiivisten treenien aikana, ja siten myös suorituskyky laskee ja vapaat radikaalit aiheuttavat vahinkoa elimiin, kudoksiin, luustoon ja lihaksiin. Varsinkin vapaiden radikaalien korkeita tasoja pidetään ennenaikaisen vanhenemisen syynä. Uuden tutkimuksen mukaan ruoan L-leusiinin ja kysteiinin pitoisuus on tärkeä tekijä rasvan palamisessa suotuisalla tavalla. Kliinisten tutkimusten mukaan kysteiini/leusiini-yhdistelmä parantaa rasvanpolttoa ja säilyttää lihasmassaa sekä vakiinnuttaa verensokeriarvoa. Tasainen verensokeriarvo auttaa eliminoimaan nälän tunnetta, ja suunniteltua ruokavalio on helpompi noudattaa.

  Olimp Glutamin Xplode -lisäravinne sisältää aineksia, jotka optimoivat kehossa tapahtuvaa glutationisynteesiä.  Valmiste on hyvin kysteiini- ja L-glutamiinipitoinen, ja siihen on lisätty leusiinia (ultra-anabolinen aminohappo) sekä vitamiineja ja mineraaleja. Mineraalit on sidottu glysiini-aminohappoon nk. kelaattimuodossa. Kuten tiedämme, sekä seleeni että C-vitamiini ovat tärkeitä vastustuskyvyn toiminnassa ja glutationin kanssa antioksidanttipuolustuksessa.

  Jotta anabolinen vaihe olisi mahdollista saavuttaa, tiettyjen toimintojen on oltava optimoituja. Ensinnäkin vastustuskyky. Keholle on tärkeintä pysyä terveenä ja vastustaa esimerkiksi virusten ja bakteerien hyökkäyksiä. Toiseksi tärkeintä on säätää stressi. Jos stressihormonia (kortisolia) on paljon, keho jarruttaa anabolista vaihetta. Seurauksena on alentunut proteiinisynteesi ja lisääntynyt rasvan varastointi. Aminohappojen nauttimisajankohdalla on merkitystä. BCAA Xploden käyttö treenin aikana voi olla suotuisaa, sillä kortisolin erittyminen estyy ja aminohapot säästävät lihasmassaa. Välittömästi treenin jälkeen Olimpin Glutamin Xplode antaa kaikki tarvittavat aineet glutationitasojen jälleenlataamiselle ja anaboliselle toiminnalle. M-TOR:n kautta leusiini antaa viestin proteiinisynteesin kiihdytykselle. Rasvan palaminen ja palautuminen harjoituksesta voi alkaa.

  Suositeltu käyttö: Lisää 1 annos (1/2 mittakauha = 10 g) 2-3 dl:aan vettä kerran päivässä ennen ateriaa, treenin jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa. Seos voi olla sakea, mutta ei vähennä tuotteen vaikutusta ja laatua.

  Varoitus: Ei imettäville tai raskaana oleville!
   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

   

   

   

  Sisältö annokselta:

  L-glutamiinia 5,5 g,
  L-leusiinia 1,5 g,
  L-systeiinia 0,5 g,
  Seleeniä 55 µg (*100%)
  Niasiinia 16 mg (*100%),
  Vit. B6 1,4 mg (*100%),
  Vit. B12 2,5 µg (*100%)
  Foolihappo 200 µg (*100%)
  Vit.C (PureWay-C® 80 mg (*100%)