×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  OMPU OCR & Outdoor Glove

  Funktionell träningshandske särskilt framtagen för hinderbanelopp. OMPU OCR & Outdoor Glove ger ett grepp som håller i alla miljöer!

  Lue lisää
  29,90 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 14305R

  Funktionell träningshandske särskilt framtagen för hinderbanelopp. OMPU OCR & Outdoor Glove ger ett grepp som håller i alla miljöer!
  • Specialframtagen handske för Obstacle Course Racing
  • Unik mönstring för ett starkt grepp även i tuffa väderförhållanden
  • Håller värmen i blött och kallt väder
  • Hög andningsförmåga och komfort 
  OMPU OCR & Outdoor Glove är en träningshandske som är unik i sitt slag. Den har tagits fram med en utgångspunkt i den snabbt växande och greppkrävande hinderbanesporten Obstacle Course Racing. Med en lång erfarenhet från OCR har OMPU utvecklat en design som tillåter ett bra grepp och ett stabilt skydd i de tuffaste miljöerna, klimaten och väderförhållandena!
  När det kommer till att ta fram en handske för hinderbanatävling är det många saker som behövs ha i åtanke.
   
  Grepp: Greppet är A och O för att kunna prestera bra i ett hinderbanelopp. OCR & Outdoor Glove är försedd med en innovativ greppyta i gummi. Gummit har skurits enligt handens anatomi för att erbjuda en så hög komfort och medgörlig struktur så möjligt. Ytan har hexagon-formade mönster för att tillåta ett bra grepp i alla riktningar, även under blöta och leriga förhållanden.
   
  Material: En träningshandske som används i utomhussammanhang (särskilt i så extrema situationer som Obstacle Course Racing) måste tåla tuffa förhållanden. OMPU:s OCR & Outdoor Glove är gjord med en bas av Airprene, Neoprene med lufthål. Det gör att handsken håller värmen i både blöta och kalla förhållanden, utan att tappa sin andningsförmåga. Ovansidan av handsken är i mesh, vilket ger den ytterligare andningsförmåga och möjlighet till effektiv vattendränering.
   
  Tester: Teori är en sak och praktik är en sak. Därför har handsken testats och godkänts av atleter från OCR:s yttersta toppskikt innan den lanserats. Den har blivit testad i hinder som gymnastikringar, repklättring, vattenhinder och monkeybar.
   
   OMPU OCR & Outdoor Glove
   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.