×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Opti-Women

  Optimum Nutritionin Opti-Women sisältää tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja sekä yrttejä ja muita erityisesti naisille sopivia aineosia.

  Lue lisää

  alk. 15,92 €

  Normaalihinta: 19,90 €

  248,75 €/ kg 310,94 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6941R

  Optimum Nutritionin Opti-Women sisältää tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja sekä yrttejä ja muita erityisesti naisille sopivia aineosia.

  • Välttämättömiä vitamiineja ja mineraaleja
  • Sisältää rautaa
  • Helposti nieltävät kapselit
  • Yli 30 ainesosaa

  Vitamiinit ja mineraalit ovat urheilijoille erittäin tärkeitä aineita. Kehon on saatava runsaasti erilaisia ravintoaineita jaksaakseen suorittaa maksimaalisesti. Liian vähäinen vitamiinien tai mineraalien saanti voi johtaa metaboliseen epätasapainoon ja tämä vaikuttaa negatiivisesti suorituskykyyn.

  Päivittäinen annos laadukasta vitamiini-mineraalilisää auttaa varmistamaan elimistön optimaalisen tasapainon.

  Annostus: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  2 Customer Review(s)

  per sivu

  2 Customer Review(s)

  per sivu

  Sisältö per päivittäinen annos, 2 kapselia

  A-vitamiini 800 mcg
  D-vitamiini 10 mcg
  E-vitamiini 30 mcg
  K-vitamiini 80 mcg
  C-vitamiini 225 mg
  Tiamiini 4.0 mg
  Riboflaviini 4.0 mg
  B6-vitamiini 5.4 mg
  Foolihappo 400 mcg
  B12-vitamiini 9.0 mcg
  Biotiini 180 mcg
  Pantoteenihappo 18 mg
  Kalsium 150 mg
  Magnesium 75 mg
  Rauta 12 mg
  Sinkki 12 mg
  Kupari 2.0 mg
  Mangaani 3.5 mg
  Seleeni 70 mcg
  Kromi 80 mcg
  Molybdeeni 75 mcg
  Jodi 100 mcg
  Alfaliponihappo 20 mg
  Lykopeeni 260 mcg
  Luteiini 260 mcg
  Viinirypäleuute 10 mg
  Valkosipuliuute 10 mg
  Citrus bioflavonoidit  3.5 mg

  Ainesosat: Kalsiumkarbonaatti, Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), L-Askorbiinihappo, Gelatiinikapseli, Kalsiumsitraatti, Magnesiumoksidi, Paakkuuntumisenestoaineet (Rasvahappojen magnesiumsuolat, Piidioksidi), Rautafumaraatti, D-alfa-Tokoferolihapposukkinaatti, Kalsium-D-Pantotenaatti, Nikotiiniamidi, Alfaliponihappo, Sinkkioksidi, L-Seleenimetioniini, Beeta-Karoteeni, Mangaanisulfaatti, Kromikloridi, Citrus bioflavonoidiyhdistelmä (standardisoitu 35% flavonoideja), Viinirypäleuute (Vitis Vinifera), Valkosipuliuute (Allium sativum), K1-vitamiini, Kuparisulfaatti, Natriummolybdaatti, Kromipikolinaatti, Pyridoksiinihydrokloridi, Tiamiinihydrokloridi, Retyylipalmitaatti, Kolekalsiferoli, Lykopeeni, Riboflaviini, Kaliumjodidi, Marigold (Tagetes erecta, kukka, standardisoitu 10% Luteiini), Syanokobalamiini, Pteroyylimonoglutamiinihappo, D-Biotiini.