×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Opti-Men

  Optimum Nutritionin Opti-Men on enemmän kuin pelkkä multivitamiinituote: se sisältää 40 aktiivista ainesosaa, jotka parantavat sekä fyysistä että henkistä suorituskykyä.

  Lue lisää
  24,90 €
  249,00 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6947-045R

  Optimum Nutritionin Opti-Men on enemmän kuin pelkkä multivitamiinituote: se sisältää 40 aktiivista ainesosaa, jotka parantavat sekä fyysistä että henkistä suorituskykyä.

  • 40 aktiivista ainesosaa
  • Valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista
  • Erityisesti kovaa treenaaville miehille

  Annostus: Ota 1 tabletti aterian yhteydessä kolmesti päivässä. Ota yksi tableteista heti herättyäsi aamulla ja yksi harjoittelun jälkeisen aterian yhteydessä.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  2 Customer Review(s)

  per sivu

  2 Customer Review(s)

  per sivu

   

  Sisältö Per päiväannos, 3 tablettia
  A-vitamiini 400 mcg
  D-vitamiini 10 mcg
  E-vitamiini 30 mcg
  K-vitamiini 75 mcg
  C-vitamiini 225 mg
  Tiamiini 4.0 mg
  Riboflaviini 4.5 mg
  B6-vitamiini 5.4 mg
  Foolihappo 400 mcg
  B12-vitamiini 9.0 mcg
  Biotiini 180 mcg
  Pantoteenihappo 18 mg
  Kalsium 120 mg
  Magnesium 80 mg
  Sinkki 12 mg
  Kupari 2.0 mg
  Mangaani 2.0 mg
  Seleeni 30 mcg
  Kromi 120 mcg
  Molybdeeni 80 mcg
  Jodi 100 mcg
  Boori 2.0 mg
  Aminohapot 1000 mg
       L-Leusiini 400 mg
       L-Isoleusiini 200 mg
       L-Valiini 200 mg
       L-Glutamiini 200 mg
  Vihreä tee -uute 20 mg
  Sitruksen bioflavonoidit 7.0 mg
  Inkivääriuute 20 mg
  Oliivinlehtiuute 20 mg
  Rutiini 20 mg
  Alfalipoiinihappo 25 mg
  Koliinibitartraatti 10 mg
  Inositoli 10 mg
  Lykopeeni 500 mcg
  Luteiini 500 mcg

   

  Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), L-Leusiini, Kalsiumkarbonaatti, L-Askorbiinihappo, L-Isoleusiini, L-Valiini, L-Glutamiini, Paakkuuntumisenestoaineet (Piidioksidi, Ravahappojen magnesiumsuolat, Rasvahapot), Magnesiumoksidi, Päällys (Pintakäsittelyaine: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa; Sakeuttamisaine: Glyseroli), DL-Alfa-Tokoferyyliasetaatti, Nikotiiniamidi, Alfalipoiinihappo, Kalsium D-Pantotenaatti, Vihreä tee -uute (Camellia sinensis, lehti), Inkivääriuute (Zingiber officinale, juuri), Oliivinlehtiuute (Olea europaea, lehti), Sitruksen bioflavonoidit (standardisoitu 35% flavonoideja), Rutiini, Natriumboraatti, Sinkkioksidi, Kromikloridi, Kromipikolinaatti, Solanum lycoperiscum -hedelmäjauhe (standardisoitu 5% Lykopeeni), L-Koliinibitartraatti, Inositoli, Kuparisulfaatti, natriummolybdaatti, K1-vitamiini, Pyridoksiinihydrokloridi, Mangaanisulfaatti, Beetakaroteeni, L-Selenometioniini, Tiamiinihydrokloridi, Riboflaviini, Kolekalsiferoli, Tagetes erecta -jauheuute (standardisoitu 10% Luteiini), Kaliumjodi, Retinyyliasetaatti, Syanokobalamiini, Pteroyylimonoglutamiinihappo, D-Biotiini.