×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Organic Bee Pollen, 150g

  Luomutuotettu mehiläisten siitepöly Vitapranalta. Organic Bee Pollen on ainutlaatuisen ravinteikas tuote, jota voidaan helposti sekoittaa juomiin tai ruokiin.

  Lue lisää
  8,80 €
  58,67 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 901972

  Luomutuotettu mehiläisten siitepöly Vitapranalta. Organic Bee Pollen on ainutlaatuisen ravinteikas tuote, jota voidaan helposti sekoittaa juomiin tai ruokiin.

  • 100 % luonnonmukainen, kuivattu mehiläisten siitepöly
  • Sisältää paljon tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita
  • Terveyttä edistäviä entsyymejä
  • Terveellisten ravintokuitujen hyvä lähde
  • Voidaan ripotella ruoan päälle tai sekoittaa juomiin

  Organic Bee Pollen on nimensä mukaisesti luonnonmukaista mehiläisten siitepölyä. Se on ravintopitoinen tuote, joka sopii erinomaisesti parantamaan päivittäistä ravinnonsaantia lisävitamiinien, mineraalien ja terveyttä edistävien entsyymien ansiosta.

  Mehiläisten siitepöly, jota kutsutaan myös siitepölyrakeiksi, on yksi luonnon ravinteikkaimmista elintarvikkeista ja uusi suosittu terveellinen välipala. Se on periaatteessa pieniä siitepöly- ja mesikokkareita, joita mehiläiset kuljettavat kukista mehiläispesään ja jotka terveystietoiset mehiläishoitajat sitten ottavat talteen. Mehiläisten siitepölyssä on paljon ravintoaineita, huomattavasti enemmän kuin monissa tavallisissa hedelmissä ja vihanneksissa. Mehiläisten siitepöly sisältää mm. 16 vitamiinia, 27 kivennäisainetta, paljon antioksidantteja, kuitua ja runsaat 35 % proteiinia (mikä on enemmän kuin esimerkiksi jauhelihassa.)

  Organic Bee Pollenissa on makea, hieman pähkinäinen maku, jonka ansiosta se sopii erinomaisesti smoothieihin, chiavanukkaisiin tai ripoteltavaksi puuron päälle. Se sopii hyvin myös terveellisiin leivonnaisiin ja jälkiruokiin.

  Käyttö: Sekoita Organic Bee Pollenia juomiin tai smoothieihin tai ripottele sopivien ruokalajien päälle.

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintosisältö

  Per 100 g

  Energia

  1567 kJ/371 kcal

  Rasva

  7.0 g

  -          josta tyydyttynyttä

  1.3 g

  Hiilihydraatit

  57.8 g

  -          josta sokereita

  39.0 g

  Ravintokuitu

  6.4 g

  Proteiini

  16.2 g

  Suola

  0.4 g

  Ainesosat: Luonnonmukaisesti tuotettu mehiläisen siitepöly.