×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Organic Turmeric Powder, 100g

  Vitapranan Organic Turmeric Powder on luonnonmukainen kurkumajauhe. Kurkuma on terveysmauste, joka tunnetaan korkeasta kurkumiinipitoisuudestaan.

  Lue lisää
  5,40 €
  54,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 901974

  Vitapranan Organic Turmeric Powder on luonnonmukainen kurkumajauhe. Kurkuma on terveysmauste, joka tunnetaan korkeasta kurkumiinipitoisuudestaan.

  • 100 % luonnonmukainen jauhemainen kurkuma
  • Luonnollisesti kuitupitoinen
  • Runsaasti kurkumiinia – voimakas antioksidantti!
  • Säätelee verensokeria ja ehkäisee tulehduksia

  Organic Turmeric Powder on puhdas ja luonnonmukainen kurkumajauhe. Kurkuma eli Curcuma longa on kaunis kullanvärinen kasvi, joka on lähtöisin Kaakkois-Aasiasta. Sitä on käytetty pitkään ayurvedisissä hoidoissa sekä tuomaan makua intialaisiin ruokiin.

  Kurkuma sisältää paljon kurkumiinia, mikä antaa jauheelle sen keltaisen värin ja monia terveysetuja. Kurkumiini on tehokas antioksidantti, jota on käytetty muun muassa sen tulehdusta ehkäisevien ja verensokeria säätelevien ominaisuuksien vuoksi. Vaikutukset verensokeriin eivät ole vain yleisesti ottaen terveyshyöty, vaan sillä on vaikutusta myös makeanhimon vähentämisessä.

  Organic Turmeric Powderissa on ainutlaatuinen maku, ja se sopii hyvin maustamaan erilaisia ruokia. Tuote sopii myös smoothieihin, chiavanukkaaseen tai jogurttiin.

  Käyttö: Käytä Organic Turmeric Powder -jauhetta maustamaan ruokia tai sekoita sitä smoothieihin, chiavanukkaaseen tai jogurttiin.

  Tiedot: Tämä tuote ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintosisältö

  Per 5 g

  Per 100 g

   Energia

  65 kJ/15 kcal

  1290 kJ/306 kcal

  Rasva

  0.0 g

  0.8 g

  -          josta tyydyttynyttä

  0.0 g

  0.1 g

  Hiilihydraatit

  2.9 g

  57.0 g

  -          josta sokereita

  0.2 g

  3.6 g

  Ravintokuitu

  1.0 g

  19.7 g

  Proteiini

  0.4 g

  7.9 g

  Suola

  0.0 g

  0.2 g

  Ainesosat: Luonnonmukaisesti tuotettu kurkuma.

  Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä.