×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Organic Wheat Grass Powder, 100g

  Luonnonmukainen jauhemainen vehnänoras Vitapranalta. Organic Wheat Grass Powder antaa tiivistetyn ravintoannoksen ja täyttää hyvin.

  Lue lisää
  5,90 €
  59,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 901973

  Luonnonmukainen jauhemainen vehnänoras Vitapranalta. Organic Wheat Grass Powder antaa tiivistetyn ravintoannoksen ja täyttää hyvin.

  • 100 % kuivattu, luonnonmukainen jauhemainen vehnänoras
  • Hyvä klorofyllin ja luonnollisten entsyymien lähde
  • Kuitu- ja proteiinipitoinen – täyttää hyvin ja pitkään!
  • Suuri vitamiini- ja kivennäisainepitoisuus

  Vitapranan Organic Wheat Grass Powder on luonnonmukainen vehnänoras – ei enempää eikä vähempää. Se on tuote, joka ei vain sisällä paljon tärkeitä ravintoaineita, vaan siinä on myös 40 % kuituja, minkä ansiosta se täyttää hyvin ja pitkään edistäen samalla vatsan ja suoliston hyvää terveyttä.

  Vehnänorasta saadaan vehnän sirkkalehdistä, ja se kerätään talteen silloin, kun ravintoaineiden pitoisuus on korkeimmillaan. Se on hyvä klorofyllin, entsyymien, luonnollisten ravintokuitujen sekä tärkeiden vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde. Nimestään huolimatta vehnänoras ei sisällä gluteenia, ja se sopii siten myös gluteenittomaan ruokavalioon.

  Vehnänorasta käytetään perinteisesti erilaisissa detox- ja puhdistuskuureissa, mutta sitä voidaan käyttää myös päivittäisenä lisäravinteena. Sekoita tuotetta esimerkiksi smoothieen, niin saat raikkaan maun, tiivistetyn annoksen ravintoaineita sekä pitkäkestoisen kylläisyyden tunteen.

  Käyttö: Sekoita Organic Wheat Grass Powder -jauhetta veteen, mehuun tai smoothieihin.

  Tiedot: Tämä tuote ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintosisältö

  Per 100 g

  Energia

  1185 kJ/284 kcal

  Rasva

  3.5 g

  -          josta tyydyttynyttä

  0.7 g

  Hiilihydraatit

  20.3 g

  -          josta sokereita

  8.4 g

  Ravintokuitu

  37.8 g

  Proteiini

  24 g

  Suola

  0.1 g

  Ainesosat: Luonnonmukainen Triticum aestivum.

  Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä.