×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -20%

  Pakkotoisto PWO Stack

  Pakkotoisto PWO Stack - Pakkotoiston vinkki: Rakenna oma PWO näistä aineksista. Kova boosti treeneihin ilman stimulantteja!

  Lue lisää

  Price as configured: 71,50 €

  89,60 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETPAKKIS

  Pakkotoisto PWO Stack - Pakkotoiston vinkki: Rakenna oma PWO näistä aineksista. Kova boosti treeneihin ilman stimulantteja!

  Pakkotoisto PWO Stack sisältää neljä tuotetta:

  • Arginine, 90 caps - Antaa vahvan lihaspumpin
  • Citrulline Malate, 250 g - Lisää entisestään pumppia ja parantaa suorituskykyä
  • D-Ribose, 225 g - Energiaboosteri lihassoluille ja hermostolle
  • Triple Creatine Hardcore, 300 g - Lisää lihasvoimaa, kestävyyttä ja lihasvolyymia

  Pakkotoisto.com – Suomen suosituin treenifoorumi – on koonnut nimeään kantavan PWO-paketin, jonka aineosat tukevat toistensa vaikutusta. Tämä paketti lisää suorituskykyä ja lihaspumppia ilman stimulantteja, minkä ansiosta voit nauttia tuotteita myös ennen iltatreenejä. Sekoita ainesosat yhteen, kulauta kurkkuun ja lähde nostamaan rautaa! 

  Lue lisää tuotteista

  • D-Ribose, 225 g

    
   Brand of the Year
    

   D-riboosilla on tärkeä rooli mitokondriotason energiankäytössä ja se toimii luonnollisena energiaboosterina lihassoluille ja hermostolle!

   • Lisääntynyt lihasenergia!
   • Henkisesti piristävä.
   • 3 g / annos.

   D-riboosi on keskeinen ainesosa energiamolekyyleille kuten ATP, NADH ja FADH sekä DNA:lle ja RNA:lle, jotka muun muassa säätelevät proteiinisynteesiä ja solurakennusta. D-riboosilla ja kreatiinilla on suotuisa yhteisvaikutus.

   Annossuositus: 1 mitallinen (3 g) 1-2 kertaa päivässä (3g - 6 g). Sekoitetaan veteen.

   Annoksia purkkia: 75.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää korvikkeena monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

   Allergiatietoa: Käsitellään tiloissa, joissa käsitellään myös gluteenia, kananmunaa, soijaa ja maitoa, ja voi sisältää näiden jäämiä.

   Ainesosat: 100% D-riboosi.

  • Triple Creatine Hardcore, 300 g

   Triple Creatine Hardcore – Chained Nutritionin vahva kreatiinituote, joka sisältää kolme kreatiinimuotoa maksimaaliseen imeytymiseen ja tehoon!

   • Kolme kreatiinityyppiä
   • Maksimaalinen imeytyminen, maksimaalinen teho
   • Lisää lihasvoimaa, kestävyyttä ja lihasvolyymia
   • Edistää lihasmassan kasvua

   Kaikki kreatiinityypit parantavat suorituskykyä, mikä on todennettu sekä tieteellisissä tutkimuksissa että kokemuksen kautta. Kreatiinilisä antaa lihaksille räjähtävyyttä ja kestävyyttä sekä lisää lihasvolyymia.

   Chained Nutritionin Triple Creatine Hardcore sisältää kolme kreatiinimuotoa tarkkaan suunnitellulla ratiolla.

   Triple Creatine Hardcore sisältää kreatiinimonohydraattia, trikreatiinisitraattia ja kreatiinimagnesiumkelaattia. Tämä yhdistelmä antaa nopean ja 100% imeytymisen sekä tehokkaan vaikutuksen.

   Triple Creatine Hardcore on suunniteltu sinulle, joka haluat buustin lihaskasvulle ja voimatasojen kehittymiselle ilman ylimääräisen rasvan kerryttämistä. Sinulle, joka tyydyt vain parhaaseen.

   Yhdistä tuote Chained Nutritionin Whey Hardcoren ja Pump Hardcoren kanssa!

   Annostus: Sekoita 4 g Triple Creatine Hardcorea 250 ml:aan vettä. Nauti yksi annos päivässä.

   Annoksia purkkia: 75.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää kreatiinimonohydraattia, trikreatiinisitraattia ja kreatiinimagnesiumkelaattia jauhemuodossa.

    

   Nettovpaino: 300 g
    

    

   Sisältö Per annos (4 g)
   Kreatiinimonohydraatti 2,93 g
   Trikreatiinisitraatti 0,5 g
   Kreatiinimagnesiumkelaatti 0,5 g

    

   Ainesosat: kreatiinimonohydraatti, trikreatiinisitraatti, kreatiinimagnesiumkelaatti, paakkuuntumisenestoaine (kalsiumsilikaatti).

    

   Allergiatietoa: Ei sisällä allergeeneja.

    

   Säilytys: Säilytä kuivassa ja viileässä, alkuperäispakkauksessa.

  • Arginine, 90 caps

   Arginine sisältää 100 % arginiinietyyliesteriä, joka imeytyy todella nopeasti ja antaa voimakkaan pumpin!

   • Voimistaa verenvirtausta
   • Parempi ravintoaineiden kulkeutuminen lihaksiin
   • Vähentää lihasväsymystä
   • Stimuloi kasvuhormonin vapautumista
   • Positiivinen vaikutus lihasmassan kasvattamiseen

   Star Nutritionin Arginine sisältää 100 % arginiini-etyyliesteriä. Arginiini on luonnollinen aminohappo, joka lisää typpioksidin (NO) määrää elimistössä. Typpioksidi säätelee verenvirtausta. NO rentouttaa ja laajentaa (väliaikaisesti) verisuonien sileätä lihaskudosta.

   Argininen teho on nopea. Kun otat Argininea tyhjään vatsaan, se lisää verenvirtausta pienemmissä suonissa 15 minuutin kuluttua. Star Nutrition Argininen sisältämä L-arginiini on esterifioitu, jolloin arginiini-etyyliesterimolekyyli on stabiili ja imeytyminen tehostuu ja teho kestää pitkään.

   Lisääntynyt verenvirtaus parantaa hapen ja ravintoaineiden kuljetusta lihaksiin treenin ja palautumisen aikana sekä parantaa kuona-aineiden poiskuljettamista. L-arginiini mahdollisesti tehostaa myös sekä naisten että miesten seksuaalista kyvykkyyttä. Arginiini vähentää verisuonien rasitusta laskemalla verenpainetta.

   Star Nutrition Argininen monet suotuisat vaikutukset tekevät ravinnelisästä sopivan kehonrakentajille, fitness-urheilijoille, kuntourheilijoille ja muille kuntoilua harrastaville.

   Suositeltu annostus: 3 kapselia aamulla 30 minuuttia ennen aamiaista ja 3 kapselia 30 minuuttia ennen treeniä. Välipäivinä ota seuraava annos 6 tuntia ensimmäisen annostuksen jälkeen. Ota lisäravinne aina tyhjään vatsaan.

   Annoksia purkkia: 30.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää täysipainoisen ravinnon korvikkeena. Säilytetään poissa lasten ulottuvilta. Ilmoitettua suositeltua annosta ei tule ylittää.

   Allergiatietoja: Valmistetaan tiloissa joissa käsitellään myös kananmunia, soijaa, maitoa ja saattaa sisältää näiden jäämiä.

    

   Sisältö   3 kapselia 6 kapselia
   Arginiini-etyyli-esteri   2252  mg 4504 mg

   Ainekset: L-arginiinietyyliesteri, täydennysaine (mikrokiteinen selluloosa), voiteluaine (magnesiumstearaatti), paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi), kapseli (liivate naudasta, väriaineet, titaanidioksidi).

   Säilytys: Säilytetään alkuperäispakkauksessa, ei normaalia huoneenlämpöä lämpimämmässä. .

  • Citrulline Malate, 240 g

   Citrulline Malate – Star Nutritionin klassinen ja tehokas Pre-Workout-tuote, joka sisältää 98% sitrulliinimalaattia. Lisää verenvirtausta, pumppia ja suorituskykyä! 

   • 98% sitrulliinimalaattia
   • Klassinen ja tehokas Pre-Workout-ainesosa
   • Lisää verenvirtausta, pumppia ja suorituskykyä

   Star Nutritionin Citrulline Malate sisältää 98% sitrulliinimalaattia, aminohappoa, joka parantaa suorituskykyä treenisalilla.

   Sitrulliinimalaatti lisää kropan omaa typpioksidituotantoa (NO). Typpioksidi saa verisuonet rentoutumaan, minkä ansiosta lihakset saavat enemmän verta, happea ja ravinteita.

   Lisääntynyt verenvirtaus johtaa vahvaan lihaspumppiin ja parantuneeseen suorituskykyyn. Tämän ansiosta sitrulliinimalaatti on yksi suosituimmista treenejä ennen nautittavista aineosista.

   Star Nutritionin Citrulline Malate on tehokas tuote sellaisenaan nautittavaksi sekä erinomainen lisä itse koottavaan Pre-Workout-juomaan tai jo valmiiseen Pre-Workout-tuotteeseen.

   Annostus: Sekoita 1-3 mitallista (2,5-7,5 g) Citrulline Malatea veteen. Nauti noin tunti ennen harjoittelua. 7,5 g sisältää 7,35 g sitrulliinimalaattia.

   Annoksia purkkia: 96.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää 98% jauhemuodossa olevaa sitrulliinimalaattia.

    

   Nettopaino: 250 g

    

   Sisältö Per 2,5 g Per 7,5 g
   Sitrulliinimalaatti 2,45 g 7,35 g

    

   Ainesosat: Sitrulliinimalaatti, piidioksidi.

    

   Allergiatietoa: Ei sisällä allergeeneja.

    

   Säilytys: Säilytetään kuivassa ja viileässä, alkuperäispakkauksessa.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.