×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Peking Royal Jelly, Mehiläiskuningatarhyytelö, 2000 mg, 30 ampullia

  Mehiläiskuningatarhyytelön katsottiin muinaisessa Kiinassa olevan paras aine edistämään naisen seksuaalisuutta. Sisältää luonnollisia entsyymejä ja antioksidantteja!

  Lue lisää
  43,60 €
  72,67 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2114

  Peking Royal Jelly, Mehiläiskuningatarhyytelö, 2000 mg, 30 ampullia

  Mehiläiskuningatarhyytelön katsottiin muinaisessa Kiinassa olevan paras aine edistämään naisen seksuaalisuutta. Sisältää luonnollisia entsyymejä ja antioksidantteja!  

  Hyytelössä on runsaasti proteiineja ja se sisältää luonnollista kollageenia, joka muodostaa ihon kudoksia.  Nykyaikaiset tutkimukset osoittavat, että iän mukana vähenee ihon kyky muodostaa uutta kollageenia. Mehiläiskuningatarhyytelö sisältää:
  • Luonnollista kollageenia
  • Luonnollisia entsyymejä
  • Pantoteenihappoa
  • Asetyylikoliinia - aine, joka auttaa siirtämään hermosignaaleja kehon solujen välillä.
  Keisarillinen hovi muinaisessa Kiinassa käytti Mehiläiskuningatarhyytelöä, sillä sen katsottiin tekevän ihon nuoreksi ja sileäksi. Hovinaiset käyttivät hyytelöä rakkausaineena. Kiinalaisen näkemyksen mukaan Mehiläiskuningatarhyytelö toimii ”avaavana” ja ”päästävänä”, mikä näin ollen voisi auttaa naisia, jotka kärsivät jännityksistä ja joilta puuttui ”virtaus”. Sitä pidettiin parhaana vaikuttajana naiselliseen seksuaalisuuteen.                                                                                                            
  Myös miehet voivat käyttää Mehiläiskuningatarhyytelöä kaikkien sen sisältämien aminohappojen ansiosta.
  Toimitetaan 3x10 ampullin pakkauksessa.

  Annostus
  : 10 ml / 1 ampulli päivässä. Ravista hyvin ennen käyttöä.
  Sisältö: Mehiläiskuningatarhyytelö tuore 2000 mg, B1 3 mg, B3 10 mg, B6 0,2 mg, Litsi kiinalainen hedelmä 40 mg, Schisandra 160 mg, Codonopsis pilosula kuivattu juuri 60 mg.

  2000 mg Royal Jelly fresh per ampulli. Koostumus on tietenkin ainutlaatuinen, sillä mehiläinen luo yhdessä muun luonnon kanssa tämän ”ruoan” sekä mehiläiskuningattarille että muille, kooltaan suuremmille, ”kuningattarille”. Ei mitään muita eläinperäisiä lisäaineita, kuin mehiläiskuningatarhyytelöä.
  Vitamiinit : A, koko B-kompleksi, kuten  pantoteenihappo ja inositoli ym., C, D ja E. 
  Mineraalit: Kalsium, Kupari, Rauta, Fosfori, Pii, Kalium, Silikoni ja Rikki.                    
  Mehiläiskuningatarhyytelö sisältää myös 18 entsyymiä, 19 aminohappoa sekä hivenaineita ja fruktoosia ja glukoosia. 4% sisällöstä on tunnistamatonta.

  Varotoimet:
  Tuotetta eivät saa käyttää raskaana olevat naiset, eivätkä henkilöt, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille tai kärsivät vakavasta astmasta.
  Säilytys: Poissa lasten ulottuvilta.

  Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, eikä niitä ole suunniteltu parantamaan sairauksia.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.