×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -20%

  Performance Pack Hers

  Performance Pack Hers - Laadukas paketti lisäravinteita, joiden avulla parannat suorituskykyäsi!

  Lue lisää

  Price as configured: 46,90 €

  58,70 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETSBGADVANCED4

  Parempaan suorituskykyyn

  Paketti sisältää:

  • 1 x PWO Rush, 218 g - Käytä ennen treenejä
  • 1 x Supreme Amino BCAA, 200 g - Treenien aikana ja/tai treenien jälkeen
  • 1 x Ultimate Creatine Complex, 60 caps - Käytä ennen treenejä PWO Rushin kanssa

  Lue lisää tuotteista

  • Ultimate Creatine Complex, 60 caps

   Ultimate Creatine Complex, 60 caps – Star Nutrition Hers -tuotesarjan nopea kreatiini ilman vettäsitovaa vaikutusta!

   • Lisää lihasvoimaa, kestävyyttä ja räjähtävyyttä
   • Helppo annostelu
   • Nopea vaikutus
   • Ei sido nestettä – erinomainen urheilijalle, joka ei halua kehonpainon nousevan

   Kreatiini eri muodoissaan on jo pitkään ollut varmin tapa saada parempi suorituskyky ilman useita voimakkaita aineita ja sekoituksia. Turvallinen, testattu ja tehokas.

   Star Nutrition Hers on valinnut Ultimate Creatine Complex, pH-puskuroidun Kre-Alkalyn-kreatiinin, joka tarjoaa maksimaalisen vaikutuksen ilman kreatiiniin tavallisesti liittyvää nesteen kertymistä kroppaan. Ultimate Creatine Complex ei myöskään vaadi latausjaksoa aloittaessasi tuotteen käytön.

   Kre-Alkalynin lisäksi koostumus on rikastettu D-pinitolilla, joka on erinomainen ainesosa dieetin yhteydessä: D-pinitoli lisää soluvolyymia huolimatta matalasta hiilihydraattien saannista ja siten vahvistaa edellytyksiäsi ylläpitää ja kasvattaa lihasmassaa.

   Tuotteen täydentää kaneliuute, joka auttaa pitämään verensokeritason balanssissa ja näin ollen pystyt ylläpitämään korkean suorituskyvyn.

   Annostus: Ota 2 kapselia aamulla ja 2 kapselia ennen harjoittelua. Älä ota yli 4 kapselia päivässä.

   Annoksia pakkauksessa: 30 (60 caps)

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

    

   Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää Kre-Alkalyn®:ia, kaneliuutetta ja D-pinitolia. Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa.

    

   Nettopaino: 108,8 g (120 caps)

    

   Sisältö Per 3 kapselia Per 4 kapselia
   Kre-Alkalyn® 2250 mg 3000 mg
   Kaneliuute 75 mg 100 mg
   D-Pinitoli 38,5 mg 51,3 mg

    

   Ainesosat: Kre-Alkalyn® kreatiinimonohydraatti, gelatiini, kaneliuute [Cinnamomum verum], D-pinitoli, värit (titaanidioksidi, keltainen rautaoksidi, patenttisininen V).

    

   Allergiatietoa: Ei sisällä allergeeneja. 

  • Supreme Amino BCAA, 200g

   Supreme Amino BCAA – Hyvänmakuinen ja laadukas aminohappovalmiste Star Nutrition Hers -tuotesarjasta. Sokeriton ja vähäkalorinen!

   • Markkinoiden parhaimman makuisia BCAA-tuotteita!
   • 2600 mg BCAA:ta per mitallinen
   • Edistää lihaskasvua ja palautumista
   • Rikastettu B6-vitamiinilla, joka ehkäisee väsymystä ja uupumusta
   • Sokeriton ja vähäkalorinen
   • Sopii erinomaisesti treenien aikana nautittavaksi

   Aminohapot ovat tehokkaita ravintolisiä, jotka saavat yhä enemmän tunnustusta treenimaailmassa niiden kestävyyttä, energiatasoja ja proteiinisynteesiä edistävän vaikutuksen johdosta. Star Nutrition Hers -tuotesarjan Supreme Amino BCAA, aiemmin tunnettu nimellä Amino BCAA, on aminohappovalmiste, joka on räätälöty täyttämään kovaa treenaavan naisen vaatimukset.

   Supreme Amino BCAA:n haaraketjuiset aminohapot antavat sinulle edellytykset saada parhaat tulokset treeneistäsi. Tuote on rikastettu 1300 mg:lla L-glutamiinia per annos.

   1,4 mg B6-vitamiinia edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

   Kaiken lisäksi Supreme Amino BCAA on sokeriton, erittäin vähäkalorinen ja on saatavilla kolmella fantastisella makuvaihtoehdolla!

   Annostus: Sekoita 1 mitallinen (5 g) 200 ml:aan vettä ja nauti 1-2 kertaa päivässä. Suositellaan nautittavaksi harjoittelun yhteydessä.

   Annoksia pakkauksessa: 40

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

   Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää kasviperäisiä haaraketjuisia aminohappoja, fermentoitua L-glutamiinia ja B6-vitamiinia. B6-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa. B6-vitamiini  auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sisältää makeutusaineita.

    

   Nettopaino: 200 g

    

   Ravintoarvo Per 1 mitallinen (5 g) Per 2 mitallista (10 g)
   Energiaa 17 kcal / 72 kJ 35 kcal / 144 kJ
   Rasvaa 0 g 0 g
    josta tyydyttynyttä 0 g 0 g
   Hiilihydraatteja 0,2 g 0,4 g
    joista sokereita 0,05 g 0,35 g
   Proteiinia 3,9 g 7,8 g
   Suolaa 0,02 g 0,04 g

    

   Sisältö Per 1 mitallinen (5 g) Per 2 mitallista (10 g)
   L-Glutamiini 1300 mg 2600 mg
   L-Leusiini 1300 mg 2600 mg
   L-Isoleusiini 650 mg 1300 mg
   L-Valiini 650 mg 1300 mg
   B6-Vitamiini 1,4 mg (100%*) 2,8 mg (200%*)
   * - Päivittäisen saannin vertailuarvosta

    

   Ainesosat Strawberry Passion: L-glutamiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, resistentti dekstriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, makeutusaineet (asesulfaami-K, sukraloosi), suola, väri (betaniini), B6-vitamiini.

    

   Ainesosat Fresh Lemon: L-glutamiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, resistentti dekstriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, makeutusaineet (asesulfaami-K, sukraloosi), suola, väri (betaniini), B6-vitamiini.

    

   Ainesosat Tropical Mango: L-glutamiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, resistentti dekstriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, suola, makeutusaineet (asesulfaami-K, sukraloosi), väri (kurkumiini), B6-vitamiini.

    

   Allergiatietoa: Ei sisällä allergeeneja. Sisältää makeutusaineita.

  • PWO Rush, 218 g

   PWO Rush – Star Nutrition Hers -tuotesarjan tehonlisääjä, joka antaa mahtavan lisäyksen suorituskykyyn ja energiatasoihin ilman sokeria tai vettäsitovaa kreatiinia! 

   • Ei sisällä sokeria eikä vettäsitovaa kreatiinia
   • 100 mg kofeiinia per annos antaa terävän fokuksen ja energiaa
   • Rikastettu lihaskasvua ja palautumista edistävillä aminohapoilla
   • Lisättyjä vitamiineja ja mineraaleja
   • 1250 mg beeta-alaniinia per annos parantaa kestävyyttä

   Star Nutrition Hers on tuotesarja, joka on erikoistunut täyttämään kovaa treenaavien naisten vaatimukset. PWO Rush on tuotesarjan tehonlisääjä, joka nostaa suorituskykysi uudelle tasolle!

   Tämän päivän tehonlisääjät sisältävät usein maksimaaliset tasot erilaisia aineita, mikä ei aina ole optimaalista treenaavan naisen fysiologisesta näkökulmasta. Esimerkiksi kropan painoon ja fysiologisiin ominaisuuksiin nähden liian korkea stimulanttien saanti voi stressata kroppaa ja pikemminkin tukahduttaa suorituskykyä kuin parantaa sitä. PWO Rush -tuotteen arvot on tehty sopiviksi urheilijoille, jotka haluavat välttää edellä kuvatun tilanteen.

   Ota ne määrät ainesosia, jotka SINÄ koet sopiviksi, ja nauti mahtavasta vaikutuksesta!

   PWO Rush sisältää 100 mg kofeiinia per annosmitallinen, mikä antaa täyden fokuksen treeneihin ilman riskiä liiallisesta stressin aiheuttamisesta kropalle. 1250 mg beeta-alaniinia lisää kestävyyttäsi, estää maitohappojen kerääntymistä lihaksiin ja parantaa lihaspumppia.

   PWO Rushiin ei ole lisätty kreatiinia, jotta välttyisit kreatiinille tyypilliseltä nestettä keräävältä vaikutukselta. Näin voit itse valita, mikäli haluat lisätä tuotteeseen kreatiinia.

   Beeta-alaniinin, kofeiinin ja BCAA:n suorituskykyä parantavien vaikutusten lisäksi PWO Rushin antamaa energiapotkua vahvistavat asetyyli-L-karnitiini, niasiini, L-tyrosiini, C-vitamiini ja B6-vitamiini.

   Täysin sokeriton ja fantastisen hyvänmakuinen PWO Rush on räätälöity kovaa treenaaville naisille, jotka haluavat kompaktin tehonlisääjän juuri itselleen sopivilla ainesosamäärillä!

   Annostus: 2 mitallista ennen harjoittelua. 2 mitallista jauhetta sekoitetaan 200 ml:aan vettä.

   Annoksia pakkauksessa: 10-20

   Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

   Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää aminohappoja, kofeiinia ja vitamiineja. Sisältää makeutusaineita. Sisältää niasiinia, B6-vitamiinia ja C-vitamiinia, joka auttaa vähentä­mään väsymystä ja uup­umusta. Sisältää kofeiinia (200 mg/päiväannos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville naisille. Kofeiini lisää valppautta ja tarkkaavaisuutta.

    

   Nettopaino: 312 g

    

   Sisältö Per 1 mitallinen (10,4 g) Per 2 mitallista (20,8 g)
   Sitrulliinimalaatti 2000 mg 4000 mg
   L-Glutamiini 2000 mg 4000 mg
   Leusiini 1300 mg 2600 mg
   Beeta-alaniini 1250 mg 2500 mg
   Isoleusiini 650 mg 1300 mg
   Valiini 650 mg 1300 mg
   Asetyyli-L-Karnitiini  500 mg 1000 mg
   Kofeiini 100 mg 200 mg
   D-glukuronolaktoni 70 mg 140 mg
   L-Tyrosiini 50 mg 100 mg
   C-vitamiini  40 mg (50%* 80 mg (100%*)
   Glysiini 30 mg 60 mg
   Niasiini 15 mg (93,8%*) 30 mg (187,5%*)
   B6-vitamiini  2,1 mg (150%*) 4,2 mg (300%*)
   * - Päivittäisen saannin vertailuarvosta

    

   Ainesosat Lemon Lime: BCAA (leusiini, isoleusiini, valiini), L-glutamiini, sitrulliinimalaatti, beeta-alaniini, hapot (sitruunahappo, omenahappo), aromi, asetyyli-L-karnitiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kofeiini, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), D-glukuronolaktoni, vitamiinit (C-vitamiini, niasiini, B6-vitamiini), L-tyrosiini, glysiini, emulgointiaine (soijalesitiini), väri (kurkumiini), natriumkloridi.

    

   Ainesosat Orange Peach: BCAA (leusiini, isoleusiini, valiini), L-glutamiini, sitrulliinimalaatti, beeta-alaniini, hapot (sitruunahappo, omenahappo), aromi, asetyyli-L-karnitiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kofeiini, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), D-glukuronolaktoni, vitamiinit (C-vitamiini, niasiini, B6-vitamiini), L-tyrosiini, glysiini, emulgointiaine (soijalesitiini), väri (beetakaroteeni), natriumkloridi.

    

   Ainesosat Raspberry Mango: BCAA (leusiini, isoleusiini, valiini), L-glutamiini, sitrulliinimalaatti, beeta-alaniini, hapot (sitruunahappo, omenahappo), aromi, asetyyli-L-karnitiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kofeiini, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), D-glukuronolaktoni, vitamiinit (C-vitamiini, niasiini, B6-vitamiini), L-tyrosiini, glysiini, emulgointiaine (soijalesitiini), väri (punajuuriväri), natriumkloridi.

    

   Ainesosat Cola: BCAA 2:1:1 (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, emulgointiaine (soijalesitiini)), L-glutamiini, L-sitrulliini-DL-malaatti(2:1),  beeta-alaniini, happo (sitruunahappo), asetyyli-L-karnitiini, aromi, väri (sokerikulööri), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), makeutusaineet (asesulfaami-K, sukraloosi), vedetön kofeiini, D-glukuronolaktoni, vitamiinit (L-askorbiinihappo, niasiini, pyridoksiini HCl), L-tyrosiini, glysiini, natriumkloridi.

    Allergiatietoa: Sisältää soijalesitiinia.

    
    

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.