0
0
Takaisin
PLANTRONICS BACKBEAT FIT 3200, Black
PLANTRONICS BACKBEAT FIT 3200, Black
PLANTRONICS BACKBEAT FIT 3200, Black
PLANTRONICS BACKBEAT FIT 3200, Black

PLANTRONICS BACKBEAT FIT 3200, Black

Skullcandy

149.90 €
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #120256.MASTER
PLANTRONICS BACKBEAT FIT 3200 In-Ear True Wireless Kuulokkeet Maksimaalinen vakaus Hien- ja vedenpitävä IP57: n mukaan Laadukas ääni 24 tunnin akun kesto
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut

Päästä irti harjoittelun aikana
Älä anna johtojen estää sinua. Vapauta harjoituksesi todellisilla langattomilla kuulokkeilla, jotka on suunniteltu antamaan sinulle vapaan ja luotettavan kuuntelukokemuksen sekä kuntosalilla että ulkona.
Kun tarvitset vähän lisämotivaatiota, 13,5 mm: n elementit, äänieristetty muotoilu ja kolme EQ-esiasetusta - kantavoimakkuus, tasapainoinen sijainti ja terävyys - auttavat tuottamaan syvän ja täydellisen äänen, niin saat tarvitsemasi ylimääräisen virran
Mukava ja vakaa istuvuus
Koe todellinen langaton vapaus muuttamatta sovitusta. Pehmeillä, joustavilla, kiinnitetyillä ja mukavilla korvaosilla BackBeat FIT 3200 -kuulokkeet pysyvät  korvilla vaikeimmissakin harjoituksissa.
Säänkestävä harjoitus
Ne ovat IP57-luokiteltuja, hienkestäviä ja vedenpitäviä. Kestävä rakenne ei koskaan epäonnistu edes äärimmäisissä sääolosuhteissa.
Kuule se mikä on tärkeää
Kun haluat kuulla enemmän ympäristöäsi, voit säätää Sound Mix- ja Awareness-tiloja luodaksesi henkilökohtaisen sekoituksen musiikista ja ympäristöstä. Joten voit keskustella kuntosali kumppanisi kanssa kuunnellessasi soittolistaasi tai pysy yhteydessä ulkomaailmaan, kun olet ulkona.
Akun kesto jopa 24 tuntia
Saat jopa 8 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella. Lisäksi kuulokkeiden pehmeässä latauskotelossa voit ladat kuulokkeisiisi jopa 16 tuntia ylimääräistä kuunteluaikaa latausten välillä. Ja jos on kiire, nopea 15 minuutin lataus antaa jopa 1,5 tuntia akkua.
Keskeytymätön treeni
Toista, keskeytä, ohita kappaleita, vastaa puheluihin ja lopeta puhelut, säädä äänenvoimakkuus ja aktivoi älypuhelimen virtuaaliassistentti korvakuulokkeiden painikkeilla.