×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Power Band

  Power Band – FightBackin vahvojen ja monipuolisten voimakuminauhojen avulla treenaat lihaskuntoa, voimaa, nopeutta ja ketteryyttä!

  Lue lisää
  22,90 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 71111-LR

  Power Band – FightBackin vahvojen ja monipuolisten voimakuminauhojen avulla treenaat lihaskuntoa, voimaa, nopeutta ja ketteryyttä!

  FightBackin voimakuminauhat ovat paljon tavanomaisia vastusnauhoja voimakkaammat, kestävämmät ja monipuolisemmat. Voimakuminauhojen mukana tulevat erilliset käsikahvat tuovat lisää ergonomiaa ja mukavuutta harjoitteluun. Voimakuminauhoja voidaan käyttää mm. lihaskunto ja -voimaharjoittelussa, nopeus ja ketteryysharjoittelussa, plyometria harjoittelussa ja kuntoutuksessa.

  • Monipuoliseen treenaamiseen
  • Kätevä kuljettaa mukana
  • Koko: 104 cm lenkki (kokonaispituus 208 cm)
  • Sisältää voimakuminauhan, yhden parin kankaisia käsikahvoja ja treenikorttipakan
  • Vastusvaihtoehdot: Light (71111-L) ja Medium (71111-M)


  Lue lisää FightBack-aatteesta ja treenivälineistä alta!

  FightBack
  Neljä vuotta sitten FightBackin perustaja Pekka Hyysalo oli 19-vuotias vapaalaskija, joka loukkaantui vakavasti kuvatessaan vapaalasku-lyhytelokuvaa. Pekka vaipui koomaan sairaalassa eivätkä lääkärit antaneet Pekalle paljoakaan toivoa kuntoutumisesta ennalleen. Kuukauden kuluttua tapahtuneesta Pekka kuitenkin heräsi koomasta ja päätti, että hän ei luovuta ja vain hän voi korjata oman tilanteensa. Siitä alkoi Pekan FightBack-taistelu, opetellen uudelleen nielemään, puhumaan, kävelemään ja liikkumaan!

  Pekka on ensimmäinen FightBack-organisaation tukema urheilija, joka kärsii traumaattisesta (TBI) aivovammasta. Pekka toimii päivittäin aktiivisesti organisaation toiminnassa antaen kasvot FightBackin aktiviteeteille. Tällä hetkellä FightBack-tiimiläiset ovat traumaattisesta aivovammasta kärsiviä henkilöitä, joiden tarinaa voi seurata heidän blogiensa kautta. Mitä enemmän tukea saamme, sitä enemmän voimme auttaa. 

  Milloin sinä aloitat taistelusi?

  FightBack-treenivälineet
  FightBack on ainutlaatuinen kuntoiluvälinesarja niin välineiden kuin sen takana olevan mission kautta. Missio on saada ihmiset liikkeelle ja tekemään työtä peräänantamattomasti oli sitten tavoitteena kuntoutuminen, painon pudottaminen, urheilulajissa kehittyminen tai ainoastaan liikunnan tuottama hyväolo.

  FightBack-treenivälineet on tarkoitettu niin tavallisille liikunnan harrastajille kuin huippu-urheilijoille fyysiseen treenaamiseen ja kuntoutukseen. Välineet ovat pieneen kokoon mahtuvia ja näin niitä on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana. FightBack-treenivälineet ovat liikunnan, kuntoutuksen ja valmennuksen ammattilaisten suunnittelemia yksinkertaisia treenivälineitä. Erityistä välineissä on se, että jokaisen tuotteen mukana tulee 33 liikkeen treenikorttipakka. Tämän avulla kuka tahansa voi käyttää välineitä entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.