×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Prelox

  Phrama Nordin Prelox auttaa luonnonmukaisella tavalla viriilimpään ja tyydytystä tuottavaan seksielämään.

  Lue lisää
  27,00 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A3161R

  Prelox

  Phrama Nordin Prelox auttaa luonnonmukaisella tavalla viriilimpään ja tyydytystä tuottavaan seksielämään. Sytytä rakkauselämä kukoistukseen - pidempään ja paremmin

  Prelox® on ainutlaatuinen patentoitu yhdistelmä, jossa on kaksi merkittävää ainetta, Pycnogenol® ja L-arginiini. Vuosien vieriessä kehon toiminnot melkein huomaamatta heikentyvät. Nuoremmillakin elämäntavat, työpaineet, elämänmuutokset ja stressi saattavat heikentää potenssia.

  Mieskunnon kohottamista on tutkittu paljon. Tutkimusten tuloksena löytyi uusi ainutlaatuinen ratkaisu: Prelox®. Se auttaa kokemaan uudelleen energisyyttä ja viriliteettiä, jotka luuli jo kadonneiksi. Prelox® on tehokas ravintolisä, jonka avulla useat miehet voivat saavuttaa seksuaalisen hyvinvoinnin. Prelox® ravitsee ja voimistaa kehon luonnollisia toimintoja ja lisää jaksamista, kestävyyttä ja viriliteettiä. Näin Prelox® voi auttaa siihen iloiseen ja nautinnolliseen sukupuolielämään, jota aiemmin koki.

  Mitä Prelox® on ?
  Prelox® on ainutlaatuinen patentoitu yhdistelmä, jossa on kaksi merkittävää ainetta, Pycnogenol® ja L-arginiini. Pycnogenol® valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus maritima) kuoresta. Tämä männynkuoriuute on luonnon voimakkaimpia antioksidantteja. Se auttaa mm. vähentämään soluille haitallisia vapaita radikaaleja.

  L-arginiini on aminohappo, jota esiintyy monissa ravintoaineissa. Se auttaa muun muassa lisäämään lihasmassaa ja kestävyyttä. Pycnogenol® ja L-arginiini ovat aineita, jotka toimivat tehokkaasti yhdessä: ne ravitsevat typpioksidin tuotantoa lisäten näin typpioksidin määrää. Typpioksidi ylläpitää ratkaisevalla tavalla miehen seksuaalista vireyttä, koska se on eduksi verenkierrolle ja auttaa näin saavuttamaan voimakkaamman ja kestävämmän erektion.

  Miksi Prelox® ?
  Pycnogenol® ja L-arginiini ovat luonnossa esiintyviä, tutkittuja ja pitkään käytössä olleita aineita, jotka ovat hyvin siedettyjä. Prelox® -valmisteessa aineet toimivat työparina. Kummallakin tiedetään olevan runsaasti hyviä ravitsemuksellisia vaikutuksia mm. jaksamiseen ja seksuaaliseen vireyteen.


  Prelox® on tutkittu tuote
  Kliiniset kokeet USA:ssa ja Euroopassa ovat osoittaneet, miten Prelox® on eduksi potenssille. Tohtori Steven Lamm´in tutkimuksessa* 81,1 % Prelox® -valmistetta käyttäneistä miehistä piti sitä tehokkaana. Kaikkiaan 65 % ilmoitti aamuerektioiden lisääntyneen. Miehistä 73 % ilmoitti, että on helpompi saada erektioita. Ja 70,3 % ilmoitti, että erektioiden kesto pitenee. Prelox® on ainutlaatuinen tuote, jolle on myönnetty patentti.

  Yleisimpiä Prelox® -valmisteeseen liittyviä kysymyksiä:

  Miten Prelox® vaikuttaa?
  Prelox® on luonnonmukainen tuote, joka ravitsee ja vahvistaa kehon omia toimintoja.
  Prelox® on L-arginiinin ja Pycno-genolin ainutlaatuinen seos, jolle on myönnetty patentti. Tämä valmiste ravitsee tehokkaasti typpioksidin tuotantoa, mikä auttaa verisuonia laajentumaan, jolloin erektion saaminen ja ylläpitäminen helpottuu.


  Liittyykö Prelox® -valmisteen käyttöön haittoja?
  Pienellä osalla käyttäjistä saattaa aluksi esiintyä punoitusta tai päänsärkyä, mutta käytön jatkuessa niiden tulisi vähentyä. Jos kärsit vakavasta sairaudesta tai käytät lääkkeitä, tai jos sinulla on korkea verenpaine tai sydänvaivoja, sinun tulee keskustella oman lääkärisi kanssa ennen käytön aloittamista.

  Miten otan Prelox® -valmistetta?
  Kaksi tablettia kaksi kertaa päivässä kahden ensimmäisen viikon ajan. Tämän jälkeen riittää yleensä yksi tabletti kaksi kertaa päivässä.

  Miksi on hyvä ottaa 4 tablettia päivässä kahden ensimmäisen viikon ajan?
  Kestää jonkin aikaa, ennen kuin Prelox®-valmisteen sisältämien tärkeiden aineiden ravitseva vaikutus saavuttaa optimaalisen tason. Aikaan vaikuttaa myös jossain määrin ikä, tupakointi ja muut terveyteen liittyvät tekijät. Suurin osa miehistä huomaa positiivisen muutoksen, kun on käyttänyt neljän tabletin päiväannosta kahden ensimmäisen viikon ajan. Kahden viikon jälkeen kaksi tablettia päivässä yleensä riittää.

  Auttaako Prelox® heti?
  L-arginiini ja Pycnogenol® alkavat nopeasti ravita typpioksidin tuotantoa, mikä puolestaan lisää jaksamista ja viriliteettiä – näin sukupuolielämän laatu ja intensiteetti paranevat. Suurimman hyödyn ravintolisästä saa jonkin ajan säännöllisen käytön jälkeen, kehon luonnollisten toimintojen vahvistuessa.

  Kuinka kauan maksimaalisen hyödyn saavuttaminen kestää?
  Noin neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen kehon Prelox® -valmisteesta saama hyöty on yleensä saavuttanut maksiminsa. Viriliteetti ja kestävyys ovat lisääntyneet, jolloin vireämpi ja intensiivisempi sukupuolielämä on mahdollista.

  Päiväannos sisältää, 2 tablettia:
  Prelox® sekoitus1540 mg
  L-arginin L-Aspartat 1400 mg
  Tauriini 100 mg
  Pycnogenol® 40 mg
   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.