0
0

Black Friday koko viikon! Hinnat ovat voimassa niin pitkään kuin tavaraa riittää!
Näe tarjonta täältä >>

Takaisin
Protein Coffee, 600 g, sugar free

Protein Coffee, sugar free

Scitec Nutrition

19.90 €
33.17 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #9998-113R
Korkealaatuinen kahvituote heraproteiinilla ja kofeiinilla - Sciteciltä! Protein Coffee antaa loistavan alun päivälle ja boostin ennen treeniä. Sokeriton!
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

 

Korkealaatuinen kahvituote heraproteiinilla ja kofeiinilla - Sciteciltä! Protein Coffee antaa loistavan alun päivälle ja boostin ennen treeniä. Sokeriton!

  • Autenttinen kahvin maku.
  • 27 g heraproteiinia.
  • 100 mg kofeiinia.
  • Ei lisättyä sokeria!

Scitecin Protein Coffee on erinomainen proteiinilisä kahvilla ja ylimääräisellä kofeiiniannoksella varustettuna. Annos Protein Coffeeta sisältää 27 g heraproteiinia ja 100 mg kofeiinia, täydellinen yhdistelmä lisäravinnemaailman käytetyimpiä ainesosia.

Heraproteiinia pidetään usein parhaimpana proteiinilähteenä sen erinomaisen biologisen arvon johdosta. Heraproteiinilla on laaja aminohappoprofiili ja luontaisesti korkeampi BCAA-pitoisuus kuin millään muulla proteiinilähteellä.

Protein Coffeen sisältämä kofeiini tulee osittain oikeasta kahvista ja osittain tuotteeseen lisätystä annoksesta puhdasta kofeiinia. Tuotteen sisältämä kofeiiniannos antaa loistavat edellytykset nostaa suoritustasoasi treenatessa. Kofeiini stimuloi keskushermostoa saaden olosi valppaammaksi ja keskittyneemmäksi. Lisäksi kofeiini kiihdyttää aineenvaihduntaa. 

Protein Coffee soveltuu erinomaisesti ennen treeniä nautittavaksi. Tuotteen molemmilla pääainesosilla, kofeiinilla ja aminohapoilla (heraproteiinista), on positiivinen vaikutus suorituskykyyn ja lihaskudoksen hajoamisen ehkäisemiseen kovan treenin yhteydessä. 

Protein Coffeeta voidaan nauttia milloin tahansa kun haluat saada proteiiniannoksen, voit siis korvata perinteisen kahvin ja muut lisukkeet kahvitauollasi kupilla tätä energiaboostin antavaa proteiinikahvia.

Annostus: Lämmitä 300 ml vettä noin 60-asteiseksi (1 minuutti mikroaaltouunissa 850 W). Lisää sitten 1 mitallinen jauhetta ja sekoita kunnes se on imeytynyt.

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä se korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei suositella alle 18-vuotiaille eikä myöskään raskaana oleville tai imettäville. Henkilöiden joilla on jokin sairaus ja/tai ovat lääkityksellä tulisi ennen tuotteen käyttöä kysyä lääkäriltä neuvoja. 

Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös maapähkinöitä, gluteenia, kananmunia, soijaa ja maitoproteiinia, ja sisältää mahdollisesti näiden jäämiä.

Sisältö:

 
Per 100g
Per annos (40 g)
Energiaa
360 Kcal
144 Kcal 
Proteiinia
67.5g
27g
Hiilihydraatteja
6.3g
2.5g
-joista sokereita
2.5g
1g
Rasvaa
6g
2.4g
-josta tyydyttynyttä rasvaa
3.5g
1.4g
 

 

Ainesosat: Heraproteiinikonsentraatti, instantisoitu kahvi, kaakao, maitojauhe, natriumkloridi, kofeiini, sukraloosi.

 

Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös maapähkinöitä, gluteenia, kananmunia, soijaa ja maitoproteiinia, ja sisältää mahdollisesti näiden jäämiä.