×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Protein Mix, 1000 g

  Vegetaarinen täysiarvoinen proteiinijauhe, valmistettu neljästä eri proteiinityypistä: kauraproteiini, hamppuproteiini, riisiproteiini sekä herneproteiini. Luonnostaan laktoositon ja makeutettu stevialla. 

  Lue lisää
  39,00 €
  39,00 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 12110R

  Vegetaarinen täysiarvoinen proteiinijauhe, valmistettu neljästä eri proteiinityypistä: kauraproteiini, hamppuproteiini, riisiproteiini sekä herneproteiini. Luonnostaan laktoositon ja makeutettu stevialla. Saatavilla mauissa mansikka ja suklaa. Täydellinen treenin yhteydessä tai proteiinirikkaana välipalana.  
  • Luonnostaan laktoositon
  • Makeutettu stevialla
  • Täydellinen välipalana

  Annostus: Sekoita 1 annos (1 mittakauhallinen) ja 3dl vettä shakerissä.

  Tietoa: Muistathan tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen tärkeyden. Lisäravinne ei korvaa monipuolista ravintoa. Annostusta ei tule ylittää. Säilytetään kuivassa ja lasten ulottumattomissa.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  SisältöPer mittakauha(33 g)Per 100 g
  Energiaa 138 kcal/ 577 kJ  414 kcal/ 1731 kJ
  Rasvaa 1,3 g 4 g
  - josta tyydyttynyttä 1 g 3 g
  Hiilihydraatteja 3 g 9 g
  - josta sokereita 2 g 6 g
  Proteiini 25 g 75 g
  Kuitu 1,3 g 4 g
  Suola 0,1 g 0,3 g

  * Proteiini auttaa lihaskasvussa

  Ainesosat: Kauraproteiini, hamppuproteiini, riisiproteiini, kaakaojauhe, herneproteiini, steviaglykosidit
   
   
  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Tuote valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään soija-, maito- ja kananmunatuotteita