×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Top seller

  Puori M3 Magnesium & Sinkin, 120 caps

  Magnesium on mineraali, joka osallistuu yli 300 eri prosessiin kehossasi, ja se on elintärkeää lihasten toiminnalle sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentämiselle. Puori M3 yhdistää imeytymiskykyisimmät magnesiumin luontaiset muodot sinkkiin ja B6-vitamiiniin tukeakseen energia-aineenvaihduntaa.

  Lue lisää
  25,00 €
  231,48 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A3200-4

  Magnesium on mineraali, joka osallistuu yli 300 eri prosessiin kehossasi, ja se on elintärkeää lihasten toiminnalle sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentämiselle. Puori M3 yhdistää imeytymiskykyisimmät magnesiumin luontaiset muodot sinkkiin ja B6-vitamiiniin tukeakseen energia-aineenvaihduntaa. Pysy kiireisen elämäsi tahdissa näiden mahtavien mineraalien avulla. 

  • Magnesiumin ja sinkin luomumuodot
  • B6-vitamiini ja omenahappo edesauttavat imeytymistä 
  • Uutettu luontaisista lähteistä, mukaan lukien maasta ja merestä

  Magnesium auttaa ylläpitämään energian tuotantoa, tukee lihasten toimintaa ja vähentää väsymystä

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Käyttöohjeet: Aikuisille, vähintään 11-vuotiaille: ota 3 kapselia päivässä, mieluiten 30 minuuttia ennen nukkumaan menoa, liikunnan jälkeen tai lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ylitä suositeltua päiväannosta.

  Annoksia pakkauksessa: 40

  Sisältö: Mineraalit (magnesiumtaurinaatti, magnesiumglukonaattidihydraatti, sinkkipikolinaatti), gelatiini (naudan), omenahappo, mikrokristalliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini)). 

  Määrä annosta kohden % GDA:

  Magnesium (taurinaattina & glukonaattina) 300 mg 80%
  Sinkki (pikolinaattina)  15 mg 150%
  B6-vitamiini 11 mg 786%
  Omenahappo  300 mg

  - Viitteellistä päiväsaantia (GDA) ei ole määritetty

  Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa auringonvalolta suojattuna.

  Varoitus: Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Keskustele lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä raskaana ollessasi tai alle 11-vuotiailla lapsilla.