×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Puori O3 Nestemäinen Omega-3, 150 ml

  Nestemäinen O3 on äärimmäisen puhdasta tuoreelta sitruunalta maistuvaa kalaöljyä, joka valmistetaan ainoastaan pienistä kaloista, jolloin voidaan varmistaa, että omega-3:sten lähdemateriaali on puhdasta ja korkealaatuista. 

  Lue lisää
  29,90 €
  199,33 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A3200-1

  Nestemäinen O3 on äärimmäisen puhdasta tuoreelta sitruunalta maistuvaa kalaöljyä, joka valmistetaan ainoastaan pienistä kaloista, jolloin voidaan varmistaa, että omega-3:sten lähdemateriaali on puhdasta ja korkealaatuista. Tämä tuote ei maistu kalalle laisinkaan, joten voit juoda sen suoraan lusikasta, sekoittaa suosikkismoothieesi tai käyttää sitä jopa salaatinkastikkeena.

  Kehosi tarvitsemien terveellisten omega-3:sten nauttiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

  • 2 081 mg omega-3-rasvahappoja
  • 5:2 EPA/DHA-suhde
  • Stabiloitu keskipitkän ketjun rasvahappoöljyllä (MCT)

  Tukee sydämen ja verisuonien terveyttä. Auttaa ylläpitämään aivojen ja silmien toimintaa. 

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Käyttöohjeet: Aikuisille ja vähintään 3-vuotiaille lapsille: ota 1 tl (5 ml) päivässä, mieluiten aterian yhteydessä tai lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ylitä suositeltua päiväannosta.

  Annoksia pakkauksessa: 30

  Sisältö: Kalaöljytiiviste (anjovisöljy), kasvisöljy (MCT kookoksesta), aromit (luonnollinen sitruuna-aromi, luonnollinen appelsiiniaromi), antioksidantit (sekalaiset tokoferolit, rosmariiniuute). 

  Määrä annosta kohden:

  Kalaöljy  3 423 mg
  Omega-3-rasvahappoja kokonaisuutena  2 081 mg
  EPA (Eikosapentaeenihappo) 1 280 mg
  DHA (Dokosaheksaeenihappo)  540 mg
  Muut omega-3:set  261 mg

  Säilytys: Säilytä viileässä, kuivassa paikassa auringonvalolta suojattuna. Avattuna säilytä jääkaapissa ja käytä kahden kuukauden kuluessa.

  Varoitus: Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Keskustele lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä raskaana ollessasi tai alle 3-vuotiailla lapsilla. Pidä poissa lasten ulottuvilta.