×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Top seller

  PWO Rush, 218 g

  PWO Rush – Star Nutrition Hers -tuotesarjan tehonlisääjä, joka antaa mahtavan lisäyksen suorituskykyyn ja energiatasoihin ilman sokeria tai vettäsitovaa kreatiinia!

  Lue lisää
  23,90 €
  109,63 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6675R

  PWO Rush – Star Nutrition Hers -tuotesarjan tehonlisääjä, joka antaa mahtavan lisäyksen suorituskykyyn ja energiatasoihin ilman sokeria tai vettäsitovaa kreatiinia! 

  • Ei sisällä sokeria eikä vettäsitovaa kreatiinia
  • 100 mg kofeiinia per annos antaa terävän fokuksen ja energiaa
  • Rikastettu lihaskasvua ja palautumista edistävillä aminohapoilla
  • Lisättyjä vitamiineja ja mineraaleja
  • 1250 mg beeta-alaniinia per annos parantaa kestävyyttä

  Star Nutrition Hers on tuotesarja, joka on erikoistunut täyttämään kovaa treenaavien naisten vaatimukset. PWO Rush on tuotesarjan tehonlisääjä, joka nostaa suorituskykysi uudelle tasolle!

  Tämän päivän tehonlisääjät sisältävät usein maksimaaliset tasot erilaisia aineita, mikä ei aina ole optimaalista treenaavan naisen fysiologisesta näkökulmasta. Esimerkiksi kropan painoon ja fysiologisiin ominaisuuksiin nähden liian korkea stimulanttien saanti voi stressata kroppaa ja pikemminkin tukahduttaa suorituskykyä kuin parantaa sitä. PWO Rush -tuotteen arvot on tehty sopiviksi urheilijoille, jotka haluavat välttää edellä kuvatun tilanteen.

  Ota ne määrät ainesosia, jotka SINÄ koet sopiviksi, ja nauti mahtavasta vaikutuksesta!

  PWO Rush sisältää 100 mg kofeiinia per annosmitallinen, mikä antaa täyden fokuksen treeneihin ilman riskiä liiallisesta stressin aiheuttamisesta kropalle. 1250 mg beeta-alaniinia lisää kestävyyttäsi, estää maitohappojen kerääntymistä lihaksiin ja parantaa lihaspumppia.

  PWO Rushiin ei ole lisätty kreatiinia, jotta välttyisit kreatiinille tyypilliseltä nestettä keräävältä vaikutukselta. Näin voit itse valita, mikäli haluat lisätä tuotteeseen kreatiinia.

  Beeta-alaniinin, kofeiinin ja BCAA:n suorituskykyä parantavien vaikutusten lisäksi PWO Rushin antamaa energiapotkua vahvistavat asetyyli-L-karnitiini, niasiini, L-tyrosiini, C-vitamiini ja B6-vitamiini.

  Täysin sokeriton ja fantastisen hyvänmakuinen PWO Rush on räätälöity kovaa treenaaville naisille, jotka haluavat kompaktin tehonlisääjän juuri itselleen sopivilla ainesosamäärillä!

  Annostus: 2 mitallista ennen harjoittelua. 2 mitallista jauhetta sekoitetaan 200 ml:aan vettä.

  Annoksia pakkauksessa: 10-20

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  9 Customer Review(s)

  per sivu

  9 Customer Review(s)

  per sivu

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää aminohappoja, kofeiinia ja vitamiineja. Sisältää makeutusaineita. Sisältää niasiinia, B6-vitamiinia ja C-vitamiinia, joka auttaa vähentä­mään väsymystä ja uup­umusta. Sisältää kofeiinia (200 mg/päiväannos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville naisille. Kofeiini lisää valppautta ja tarkkaavaisuutta.

   

  Nettopaino: 312 g

   

  Sisältö Per 1 mitallinen (10,4 g) Per 2 mitallista (20,8 g)
  Sitrulliinimalaatti 2000 mg 4000 mg
  L-Glutamiini 2000 mg 4000 mg
  Leusiini 1300 mg 2600 mg
  Beeta-alaniini 1250 mg 2500 mg
  Isoleusiini 650 mg 1300 mg
  Valiini 650 mg 1300 mg
  Asetyyli-L-Karnitiini  500 mg 1000 mg
  Kofeiini 100 mg 200 mg
  D-glukuronolaktoni 70 mg 140 mg
  L-Tyrosiini 50 mg 100 mg
  C-vitamiini  40 mg (50%* 80 mg (100%*)
  Glysiini 30 mg 60 mg
  Niasiini 15 mg (93,8%*) 30 mg (187,5%*)
  B6-vitamiini  2,1 mg (150%*) 4,2 mg (300%*)
  * - Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   

  Ainesosat Lemon Lime: BCAA (leusiini, isoleusiini, valiini), L-glutamiini, sitrulliinimalaatti, beeta-alaniini, hapot (sitruunahappo, omenahappo), aromi, asetyyli-L-karnitiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kofeiini, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), D-glukuronolaktoni, vitamiinit (C-vitamiini, niasiini, B6-vitamiini), L-tyrosiini, glysiini, emulgointiaine (soijalesitiini), väri (kurkumiini), natriumkloridi.

   

  Ainesosat Orange Peach: BCAA (leusiini, isoleusiini, valiini), L-glutamiini, sitrulliinimalaatti, beeta-alaniini, hapot (sitruunahappo, omenahappo), aromi, asetyyli-L-karnitiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kofeiini, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), D-glukuronolaktoni, vitamiinit (C-vitamiini, niasiini, B6-vitamiini), L-tyrosiini, glysiini, emulgointiaine (soijalesitiini), väri (beetakaroteeni), natriumkloridi.

   

  Ainesosat Raspberry Mango: BCAA (leusiini, isoleusiini, valiini), L-glutamiini, sitrulliinimalaatti, beeta-alaniini, hapot (sitruunahappo, omenahappo), aromi, asetyyli-L-karnitiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kofeiini, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), D-glukuronolaktoni, vitamiinit (C-vitamiini, niasiini, B6-vitamiini), L-tyrosiini, glysiini, emulgointiaine (soijalesitiini), väri (punajuuriväri), natriumkloridi.

   

  Ainesosat Cola: BCAA 2:1:1 (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, emulgointiaine (soijalesitiini)), L-glutamiini, L-sitrulliini-DL-malaatti(2:1),  beeta-alaniini, happo (sitruunahappo), asetyyli-L-karnitiini, aromi, väri (sokerikulööri), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), makeutusaineet (asesulfaami-K, sukraloosi), vedetön kofeiini, D-glukuronolaktoni, vitamiinit (L-askorbiinihappo, niasiini, pyridoksiini HCl), L-tyrosiini, glysiini, natriumkloridi.

   Allergiatietoa: Sisältää soijalesitiinia.