×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Rage Insanity V2, 306 g

  Rage Insanity V2 – Fairingin monsteri-PWO antaa juuri sitä mitä lupaa: voimakas ja välitön tehonlisäys ilman kompromisseja!

  Lue lisää
  34,90 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 710992R

  Rage Insanity V2 – Fairingin monsteri-PWO antaa juuri sitä mitä lupaa: voimakas ja välitön tehonlisäys ilman kompromisseja!

  • Piristää voimakkaasti
  • Antaa räjähtävyyttä ja kestävyyttä
  • Sokeriton ja kaloriton
  • Raikas päärynänmaku

  Fairingin Rage Insanity V2 on Pre-Workout, joka rakentuu todennettujen ja tehokkaiden ainesosien varaan. Rage Insanity V2 piristää voimakkaasti, lisää fokusta ja parantaa sekä räjähtävää voimantuottoa että kestävyyttä!

  Tuote sisältää synergistisen yhdistelmän mm. seuraavia ainesosia: kofeiini, kreatiini, beeta-alaniini, sitrulliinimalaatti, ruusujuuri ja DMAE.

  Rage Insanity V2 on sokeriton ja kaloriton ja makuna on todella raikas päärynä!

  Annostus: Sekoita 1-3 annosmitallista (4,4 g - 13,2 g) 2-3 dl:aan vettä. Nauti noin 30-45 minuuttia ennen harjoittelua. Aloita pienimmällä annostuksella ja lisää annostusta tarpeen vaatiessa.

  Annoksia pakkauksessa: Minimiannoksella 69, maksimiannoksella 23

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Korkea kofeiinipitoisuus (399 mg/maksimiannos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Jauhemainen ravintolisä, jolla on vahva piristävä vaikutus. Sisältää makeutusainetta. Sisältää fenyylialaniinin lähteen. Korkea kofeiinipitoisuus (399 mg/maksimiannos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

   

  Nettopaino: 306 g

   

  Sisältö Per 1 mitallinen (4,4 g) Per 3 mitallista (13,2 g)
  Energiaa 12 kJ/3 kcal 36 kJ/9 kcal
  Proteiinia 0,7 g 2,1 g
  Beeta-alaniinia 1,1 g 3,3 g
  Kreatiinia 1 g 3 g
  Kofeiinia 133 mg 399 mg
  Kaliumia 8 mg 24 mg

   

  Ainesosat: Beeta-alaniini, sitrulliinimalaatti, L-tyrosiini, kreatiinimalaatti, kreatiinimonohydraatti, glukuronolaktoni, kofeiini, happamuudensäätöaine (omenahappo), aromi, DMAE (dimetyyliaminoetanoli), makeutusaine (aspartaami*), natriumbikarbonaatti, kaliumsitraatti, Rhodiola Rosea (Ruusujuuri) standardisoitu 3% rosaviinejä ja 1,5% salidrosideja, värit (antosyaani, punajuurijauhe) *Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

   

  Allergiatietoa: Ei sisällä tunnettuja allergeeneja. Sisältää makeutusainetta. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.