×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -40%

  Redweiler, 480 g, Lime Crime Mint

  Redweiler on hardcore-PWO Olimp Sport Nutritionilta! Antaa energiaa, fokusta, pumppia ja räjähtävyyttä!

  Lue lisää

  alk. 22,90 €

  Normaalihinta: 37,99 €

  47,71 €/ kg 79,15 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 820924-41

  LET IT BITE YOU  PUMP FURIOUS

  Redweiler on hardcore-PWO Olimp Sport Nutritionilta! Antaa energiaa, fokusta, pumppia ja räjähtävyyttä!

  • Energia
  • Fokus
  • Pumppi
  • Kestävyys
  • Räjähtävyys

  Redweilerin pumppia voimistava ainesosayhdistelmä kulkee nimellä Armageddon ja sisältää sekä sitrulliinia että arginiinia, kahta avainainesosaa, jotka nostavat veren NO-konsentraatiota (typpioksidi). Kohonnut typpioksidikonsentraatio auttaa verisuonia laajentumaan ja siten verenkierto voimistuu ja pumppi tehostuu. Natriumsitraattia on lisätty tuotteeseen mineraalitasapainon ja kehon nesteenkeräämiskyvyn parantamiseksi - lihasten saadessa lisää nestettä niiden työskentelykyky nousee!

  Beserkers Performance Blend -matriisissa on synergistinen sekoitus ainesosia, joiden tehtävänä on tukea voimatasojen kasvua ja räjähtävyyttä. Sisältää myös substraattia solupolttoaine ATP:n tuottamiseksi. Korkea ATP-synteesi vahvistaa muiden avainainesosien kuten kreatiinin ja beeta-alaniinin vaikutusta.

  Red FURY Matrix -yhdistelmän tarkoitus on stimuloida keskittymiskykyäsi ja varustaa sinut energialla, jolla menet läpi rankimman treenin!

  Annossuositus: Sekoita 1 mitallinen (18 g) 2-3 dl:aan vettä ja juo n. 30 minuuttia ennen fyysistä aktiviteettia. Älä ylitä vuorokausittaista maksimiannosta (1 mitallinen).

  Tietoa: Tämä on urheiluravinne, joka ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Ei suositella alle 18-vuotiaille eikä myöskään raskaana oleville tai imettäville. Henkilöiden joilla on jokin sairaus ja/tai ovat lääkityksellä tulisi ennen tuotteen käyttöä kysyä lääkäriltä neuvoja. 

   
   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö per annos, 1 mitallinen (18 g)
   

  ARMAGEDDON PUMP FORMULA 7053 MG
  Arginiinialfaketoglutaraatti (AAKG) 3300 mg
  Natriumsitraatti 1500 mg
  B6-Vitamiini 2,8 mg
  BERSERKERS PERFORMANCE BLEND 7620 MG
  Beeta-Alaniini 3300 mg
  Kreatiinimonohydraatti 2250 mg
  Trikreatiinimalaatti 1050 mg
  Kalsiumfosfaatti 969 mg
  Niasiini 48 mg
  B1-Vitamiini 2,76 mg
  RED FURY MATRIX 780 MG
  L-Tyrosiini 450 mg
  Kofeiini 300 mg
  Cayennepippuriuute 21 mg
  Piperiini 9 mg
   

  Ainesosat: Beeta-alaniini, L-arginiinialfaketogularaatti, sitrulliinimalaatti, kreatiinimonohydraatti, natriumsitraatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kreatiinimalaatti, kalsiumfosfaatti, aromeja, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), L-tyrosiini, kofeiini, happamuudensäätöaine (omenahappo), makeutusaine (asesulfaami-K, sukraloosi), nikotiiniamidi-niasiini, cayennepippuriuute (Capsicum annum L.), mustapippuriuute (Piper nigrumL.), Bioperine.