×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Kehäkukkavoide Purkki, 60 ml

  Mehiläisvahavoide, joka sisältää kehäkukkaa (calendula), jota on ammoisista ajoista käytetty erilaisiin iho-ongelmiin, ärtyneeseen ihoon sekä pikkuhaavoihin. Mehiläisvaha ja voiteen öljy vaikuttavat pehmentävästi.

  Lue lisää
  10,00 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A4492

  Kehäkukkavoide, 60 ml - Lendelundens Naturprodukter
  Kuivalle ja ärtyneelle iholle

  Mehiläisvahavoide, joka sisältää kehäkukkaa (calendula), jota on ammoisista ajoista lähtien käytetty erilaisiin iho-ongelmiin, ärtyneeseen ihoon sekä pikkuhaavoihin. Mehiläisvaha ja voiteen ekologinen öljy vaikuttavat pehmentävästi.

  Tämä on voide, jota on aina hyvä olla kotona ja kuljettaa mukana, sillä sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin: kuten talvivoiteena, huulirasvana, ärtyneisiin nänneihin imetyksen aikana, lastenhoitoon, rohtuneeseen ihoon, kuivaan & hilseilevään ihoon, jne.

  Käyttö: Tämä on voide, joka sopii moneen tarkoitukseen ja koko perheelle. Kuten talvivoiteena, huulirasvana, ärtyneisiin nänneihin imetyksen aikana, välilihaan synnytyksen jälkeen, lastenhoitoon, rohtuneeseen ihoon, kuivaan & hilseilevään ihoon, jne. Voitele mielellään kuiva iho ennen nukkumaanmenoa. Voide sopii myös hyvin käytettäväksi hieronnan yhteydessä.

  Sisältö: Mehiläisvaha, Rypsiöly, Safloriöljy sekä Kehäkukkauute.


  Crearome/Lendelunden/Santé

  - Ekologiset aineosat

  - Ei testattu eläimillä

  - Luonnolliset aineosat, ei mitään synteettistä

  - Ympäristöystävällisiä

  - Ruotsalainen, raaka-aineet tuontitavaraa

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.