×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Ripped CLA + Caffeine, 90 caps

  Chained Nutritionin Ripped CLA + Caffeine on ainutlaatuinen, CLA:sta ja kofeiinista koostuva rasvanpolttovalmiste. Tuote edistää rasvanpolttoa ja keskittymiskykyä.

  Lue lisää

  alk. 13,40 €

  Normaalihinta: 17,90 €

  72,43 €/ kg 96,76 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 65907

  CLA ja kofeiini

  • Edistää rasvan palamista ja energiankulutusta
  • CLA ja hitaasti kehon käyttöön vapautuva kofeiini – erinomainen dieetin aikana
  • Parantaa keskittymiskykyä
  • Pirteyttä ilman romahduksia
  • Lisätty E-vitamiinia – tehokkaasti vaikuttavaa antioksidanttia

  Ripped CLA + Caffeine on tehokas ravintolisä sinulle, joka haluat pudottaa painoa. Se koostuu kahdesta perusteellisesti testatusta, hitaasti vapautuvasta ainesosasta, CLA:sta ja kofeiinista. Ainesosat edistävät rasvanpolttoa ja keskittymiskykyä ilman perinteistä ”romahdusta”, jollainen muuten voi olla edessä suuren kofeiinimäärän nauttimisen seurauksena.

  Miten tuote toimii?

  Jotta paino laskisi, meidän on syötävä vähemmän kaloreita kuin kulutamme. Kun teemme niin, kehon on saatava energiaa jostain muualta kuin ruoasta, ja sitä se saa polttamalla kehon rasvaa. Ripped CLA + Caffeine helpottaa tätä kolmella eri tavalla:

  1) Ensimmäinen näistä keinoista on ruokahalun ja makeanhimon vähentäminen, jolloin on helpompaa syödä vähemmän ja sen seurauksena pudottaa painoa.

  2) Toinen keino on keskittymisen ja pirteyden lisääminen kofeiinin avulla. Tällöin pysyt virkeänä, vaikka saat ravinnosta vähemmän energiaa. Koska kofeiini imeytyy hitaasti, vältät myös romahduksen, jollaiset monet kokevat runsaasti kofeiinia nautittuaan.

  3) Kolmas ja viimeinen vaikutus on se, että kofeiini ja CLA yhdessä lisäävät energiankulutusta ja rasvan palamista. Tämä lisää entisestään mahdollisuuksia rasvamassan menettämiseen.

  Muutakin kuin rasvanpolttovalmiste

  Ripped CLA + Caffeine sopii muuhunkin kuin rasvanpolttoon. Kofeiinin piristävien vaikutusten ansiosta sitä voidaan käyttää myös yksinomaan siihen tarkoitukseen: piristämiseen ja keskittymisen parantamiseen. Se sopii erinomaisesti käyttöön ennen pitkiä jaksoja, jotka vaativat täydellistä keskittymistä, ja tilanteisiin, joissa tarvitset piristystä.

  Päivittäinen annossuositus: 1-3 kapselia päivässä.

  Annoksia pakkauksessa: 30-90

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (292.5 mg/päiväannos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintolisä, joka sisältää konjugoitunutta linolihappoa (CLA) ja kofeiinia.

  Sisältö

  per kapseli 

  per 3 kapselia 

  CLA (Clarinol®)

  343 mg

  1029 mg

  Kofeiini

  97.5 mg

  292.5 mg

  E-vitamiini

  4 mg (33%)*

  4 mg (99%)*

  *Päivittäisen saannin vertailuarvosta (RI) 

  Ainesosat: Konjugoitunut linolihappo, kofeiini, kapseli (kalagelatiini), sukroosi, vesi, tokoferolit, pintakäsittelyaineet (hypromelloosi, polyvinyylipyrrolidoni, mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit, talkki), väri (indigokarmiinialumiinilakka).

  Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös maitoa ja soijaa (lesitiini), ja sisältää mahdollisesti näiden jäämiä.

  Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.

  Sisältää kofeiinia (292.5 mg/päiväannos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.