×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Ripped Hardcore Stim free, 84 caps

  Piristeetön Ripped Hardcore on tehokkaasti rasvanpolttoa edistävä tuote Chained Nutritionilta. Ainutlaatuinen, kofeiiniton koostumus kaksoiskapselissa.

  Lue lisää
  29,90 €
  439,71 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6540-15

  Rasvanpolttoa ilman kofeiinia

  Pidätkö Ripped Hardcoresta? Etkö pidä piristävistä aineista? Ripped Hardcore Stim-Free on tuote sinulle! Tehokas rasvanpolttaja kaksoiskapselissa - täysin ilman piristäviä aineita.

  • Tehokas rasvanpolttaja
  • Kaksoisteknologiaa - kapseli kapselissa, joilla on ainutlaatuiset vaikutukset!
  • Stimuloi rasvanpolttoa ja vähentää mielihaluja
  • Lisää kehon energiankulutusta
  • Ei sisällä kofeiinia tai muita piristeitä - voidaan käyttää illalla

  Ripped Hardcore on tuttu nimi rasvaapolttavien tuotteiden kuluttajille. Perinteisessä muodossaan Ripped Hardcore on yksi eniten käytetty rasvaa polttava aine urheiluravinnemarkkinoilla, ja Ripped Hardcore Stim-Free on klassikon kehitetympi muoto, joka on valmistettu kokonaan ilman kofeiinia ainutlaatuisessa kaksoiskapselin muodossa.

  Vähentää makeanhimoa ja tasapainottaa verensokeria

  Kaksoistekniikka perustuu ulkoiseen kapseliin, jossa on nestemäinen sisältö, ja toiseen kapseliin, jonka sisällä on jauhetta. Ulkokerroksessa on tasapainoinen määrä Clarinolia (konjugoitunut linolihappo, CLA), joka on testattu rasvahappo, joka stimuloi rasvanpolttoa ja vähentää makeanhimoa. Nestemäisessä ulkokerroksessa on myös GlucodOXia, patentoitua Commiphora mukul -uutetta. Uute sisältää runsaasti guggulsteronia, joka stimuloi rasva-aineenvaihduntaa ja tasapainottaa verensokeria. 

  Sisemmässä kapselissa on useita klassisia rasvanpolttoa edistäviä ainesosia vihreän teen ja Capsimaxin™ muodossa (chiliuute), jotka yhdessä stimuloivat energiankulutusta ja vähentävät makeanhimoa.

  Kenelle ja milloin?

  Kofeiinin ja muiden keskushermostoa piristävien aineiden puuttuminen mahdollistaa sen, että Ripped Hardcore Stim-Free:tä voidaan käyttää milloin tahansa päivän aikana. Tuote sopii henkilöille, jotka eivät pidät muiden rasvaa polttavien aineiden korkeista kofeiinipitoisuuksista.

  Annostusohje: Ota 2 kapselia päivässä. 1 kapseli 30 minuuttia ennen harjoitusta ja 1 kapseli juuri ennen harjoitusta.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  Tavaranimike: Ravintolisä kaksoiskapselina. Sisältää kasviuutteita, vitamiineja ja kivennäisaineita.

   Sisältö

  per 1 kapseli

  per 2 kapselia

  Clarinol® G-80 (CLA)

  400 mg

  800 mg

  Vihreä tee -uute

  100 mg

  200 mg

   – EGCG (Epigallokatekiinigallaatti)

  50 mg

  100 mg

  Capsimax™

  50 mg

  100 mg

   – Kapsaisinoidit

  1 mg

  2 mg

  GlucodOX™

  45 mg

  90 mg

  Sinkki

  5 mg, 50%*

  10 mg, 100%*

  Kromi

  20 µg, 50%*

  40 µg, 100%*

  B6-vitamiini

  0,7 mg, 50%*

  1,4 mg, 100%*

  D-vitamiini

  2,5 µg, 50%*

  5 µg, 100%*

  B12-vitamiini

  1,25 µg, 50%*

  2,5 µg, 100%*

  Ainesosat: Ulkokapseli (Clarinol® G-80 konjugoitunut linolihappo, kapselinkuori (liivate kalasta), GlucodOX™ Commiphora mukul -hartsiuute, paprikauutteen neste), sisäkapseli (vihreä tee -uute, Capsimax™-capsicum-uute, kapselinkuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), sinkki, B6-vitamiini, kromi, D-vitamiini, B12-vitamiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), väriaine (musta rautaoksidi).