×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Top seller

  Ginseng, 60 tabletter

  Röd Gerimax on erityisen voimakas enrgiakuuri, sisältää 200mg Gerimax Ginseng uutetta (GGE) päivittäisannoksena.Käytetään fyysisten tai psyykkisten rasitusten kasvaessa.

  Lue lisää
  19,50 €
  325,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A1999189

  Punainen Gerimax Ginseng

  Uutta energiaa kropalle ja mielelle!

  Röd Gerimax on erityisen voimakas enrgiakuuri, sisältää 200mg Gerimax Ginseng uutetta (GGE) päivittäisannoksena. Käytetään fyysisten tai psyykkisten rasitusten kasvaessa.

  Ota Punaista Gerimax Ginsengiä kun fyysinen tai psyykkinen suorituskykysi joutuu tilapäisesti koetukselle tai kun tarvitsen latauksen lisäenergiaa. GGE nostaa suoritus - ja stressinsietokykyäsi. Punaista Gerimaxia on saatavana sekä tabletteina että nestemäisenä.

  Mainio tapa päästä nopeasti takaisin jaloilleen
  Nopean ja voimakkaan lisäenergian saamiseksi voit ottaa sekä Punaista (Röd) että Sinistä (Blå) Gerimax:ia 14 päivän ajan, jonka jälkeen voit jatkaa vain Sinisellä Gerimaxilla. Kun paineet kasvavat ja suorituskykysi heikkenee, tai kun tarvitset lisäenergiaa, voit täydentää Punaisella Gerimaxilla

  Yli 4000 vuoden kokemus Ginsengistä
  Kiinan taolaiset mystikot olivat sitä mieltä, että ginseng oli kaikkien yrttien keisari, joka antoi voimaa, viisautta ja pitkän elämän. Vaikuttava ainesosa hyväksytyissä luonnonlääkkeissä on Panax Ginsengin juuresta saatava uute, jota kutsutaan nimellä G115. Nimi Panax on peräisin kreikan kielen sanasta panacea, joka tarkoittaa suunnilleen "kaiken parantava".Uutteen valmistukseen käytetään ginsengjuurta, joka on viljelty Etelä-Koreassa tai Kiinassa. Sadonkorjuu tapahtuu, kun juuri on kasvanut n. 5-6 vuotta. Ginsengiä on käytetty kautta aikojen lääkeyrttinä, joka perinteisesti on vahvistanut heikentynyttä suorituskykyä poistamalla väsymystä ja heikkouden tunnetta.

  Kaikki Ginseng ei ole samanlaatuista
  Kasvista käytetään juuria, jotka kerätään 4–6 vuoden ikäisinä. Juurista on olemassa valkoinen ja punainen muunnos, joista valkoinen on yleisempi. Rohdoskäyttöön valmistettaessa valkoiset juuret pestään ja kuivataan, punaiset höyrytetään.

  Vain Panax-suvun kasvit ovat aitoa ginsengiä, esimerkiksi amerikkalainen ginseng Panax quinquefolium ja kiinalainen ginseng Panax notoginseng. Toisinaan venäjänjuurta (Eleutherococcus senticosus) kutsutaan Siperian ginsengiksi, mutta se ei kuulu ginseng-kasvien sukuun.

  (Asiantuntijana Yvonne Holm, Farmaseuttisen biologian osasto, Helsingin yliopisto.)

  Luonnontilassa Ginsengissä saattaa ollaa suuriakin laadullisia ja määrällisiä eroja. Jotta tasainen ja korkea laatu voitaisiin taata on Gerimaxin ginsenguute standardisoitu. Gerimaxin ginseng-uute saadaan kasvista Panax Ginseng C. A. Meyer (juuri) ja jokainen Gerimax päiväannos on yhtä vahva, sisältäen saman verran ginsenosideja.

   

  Kenelle ei sovi?

  Valmisteiden suositusannoksia ei pidä ylittää. Ginsengin saannin yläraja on kaksi grammaa vuorokaudessa. Yliannostuksesta seuraa vatsaoireita, ja pitkään jatkuessaan yliannostus voi rasittaa myös maksaa ja munuaisia.

  Ginseng ei sovi verenpainepotilaille eikä niille, joilla on veren hyytymistä estävä lääkitys (varfariini, aspiriini, hepariini).

  Ginsengiä ei suositella raskaana oleville eikä imettäville, koska tutkimustietoa ginsengin vaikutuksista raskauteen ja imetykseen ei ole tehty. Eräiden näkemysten mukaan ginseng ei sovi hyvin nuorille, sillä sen arvellaan vaikuttavan hormonitoimintaan. Asiaa ei ole kuitenkaan tieteellisin tutkimuksin vahvistettu.

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.