×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Rose Day Cream, 30 ml

  Uudelleen rakentava ja suojaava voide kuivalle / herkälle / aikuiselle iholle. Tämä runsasravintopitoinen ja ylellinen voide auttaa vaativaa ihoa korjaamaan itse itsensä. Hollywoodtähtien suosikki!

  Lue lisää
  27,75 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2196

   

  Dr. Hauschka Ruusuvoide, normaali/kuiva/herkkä iho

  Hollywoodtähtien suosikki!

  Uudelleen rakentava ja suojaava voide kuivalle / herkälle / aikuiselle iholle. Tämä runsasravintopitoinen ja ylellinen voide auttaa vaativaa ihoa korjaamaan itse itsensä.

  Dr. Hauschkan Ruusuvoide sisältää ruusua, joka vahvistaa ihon uudelleenrakennusta ja antaa iholle tasapainoa ja harmoniaa. Voiteessa on lievittävä vaikutus punaiselle, ärsyttävälle ja herkälle iholle, samalla voide vahvistaa ihoa ja lisää ihon vastustuskykyä. Sopiva päivävoide iholle, jossa esiintyy laajenneita verisuonia, niin kutsuttua couperosaa. Voiteessa in hurmaava aidon ruusuöljyn tuoksu..


  Dr. Hauschka hos
Bodystore 

  Kaikki Dr.Hauschka valikoiman tuotteet on kontrollimerkitty  "Kontrollierte Natur-Kosmetik " (valvottuja luonnollisia ihonhoitotuotteita). Tämä merkintä jaetaan tiukkojen kriteerien perusteella, joita valvovat BDIH Guideline (Bundesverband Deutscher Industrie und Handelsunternehmen Federal Association of Industrial and Commercial Companies). Merkintä takaa, että tuote on tarkistettu riippumattomassa testi-instituutissa nimeltä Ecocontrol.  Raaka-aineiden alkuperä, kerääminen ja valmistusmenetelmät arvioidaan. Niin pitkälle kuin mahdollista raaka-aineen on oltava kasvi- tai mineraalikunnasta ja ekologisesti viljelty.

  Dr.Hauschka Ihonhoitotuotteet eivät myöskään sisällä niin sanottua luontoidenttistä säilöntäainetta, jonka BDIH sallii. Kun raaka-aine hankitaan, pidetään huolta siitä, että sillä on mahdollisimman vähän negatiivisia vaikutuksia luontoon, ettei monipuolinen luonto häiriintyisi.


  • Niin pitkälle kuin mahdollista raaka-aineen on oltava kasvi- tai mineraalikunnasta ja ekologisesti viljelty.
  • Ecocontrolin tarkastamia.
  • Ei sisällä niin sanottua luontoidenttistä säilöntäainetta.
  • Ei testattu eläimillä.
  • Saksalainen

  Ainesosat: Aqua, Arachis Hypogaea, Althaea Officinalis, Cera Flava, Persea Gratissima, Hypericum Perforatum, Butyrospermum Parkii, Lecithin, Parfum, Citronellol, Geraniol, Linalool, Limonene, Citral, Farnesol, Benzyl Alcohol, Eugenol, Rosa Gallica, Rosa Canina.

  luonnollisista eteeristä öljyistä.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Aqua, Arachis Hypogaea, Althaea Officinalis, Cera Flava, Persea Gratissima, Hypericum Perforatum, Butyrospermum Parkii, Lecithin, Parfum, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Citral*, Farnesol*, Benzyl Alcohol*, Eugenol*, Rosa Gallica, Rosa Canina.

  * från naturliga eteriska oljor