Treenitavoite: Rakenna lihasta

PÄÄSE PAREMPAAN KUNTOON

Termi "kuntoharjoittelu" voi sisältää käytännössä katsottuna kaikki harjoitusmuodot. Tästä osiosta saat tietoa kolmesta ravintolisästä, jotka parantavat suorituskykyä ennen kestävyysharjoittelua ja palautumista sen jälkeen.


RAVINTO HARJOITTELUN YHTEYDESSÄ

Kestävyysharjoittelu on energiaa vaativa kuntoilumuoto, joka voi koostua lukemattomista eri muodoista – juoksusta ja pyöräilystä aina uimiseen ja kiipeilyyn.

Kestävyysharjoittelu vaatii paljon energiaa, ja sinun on saatava riittävä määrä oikeanlaista ravintoa ennen harjoittelua tai kilpailusuoritusta sekä sen aikana ja jälkeen.

1.Supreme Maltodextrin

Supreme Maltodextrin on 100-prosenttinen hiilihydraattilisä, joka koostuu nopeasta ja helposti sulavasta hiilihydraatin lähteestä, maltodekstriinistä.

  • Antaa lihaksille polttoainetta ennen harjoittelua ja sen jälkeen
  • Täyttää energiavarastot harjoittelun jälkeen
  • Vatsaystävällinen


Myyntimenestys
14.90 €

2. Lisänesteytys

Lisänesteytys on ravintolisä, joka sekoitetaan veteen, jolloin saadaan isotoninen liuos, jolla on optimaalinen elektrolyyttien ja mineraalien pitoisuus nesteen varastoimiseksi kehossa. Käytetään liikuntasuorituksissa nestevajeen torjumiseksi.

4.90 €

3. Beeta-alaniini

Varastoituu kehoon karnosiinina. Pitäälihaksissa asianmukaista pH-tasapainoa. Karnosiini auttaa torjumaan maitohappoa. Tämä lisää suorituskykyäsi yli 10 sekuntia kestävien aerobisten rasitusten aikana.

Myyntimenestys
15.90 €
34.80 €

4.Valmispaketit

Olemme koonneet joukon täydellisiä tuotepaketteja, jotka edistävät kestävyyttä, suorituskykyä sekä kokonaisvaltaista kehon toimivuutta treenatessa.


25%
53.90 €
71.70 €
Osta Osta
20%
56.90 €
70.70 €
Osta Osta
27%
59.90 €
81.60 €
Osta Osta

Vastaavia artikkeleita