×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Ulisses Series Shaper, 90 Caps

  Ulisses Series Shaper - Maailmankuulun fitnessurheilijan, Ulisseksen, ja Biotech USA:n tuote-eksperttien yhdessä kehittämä rasvanpolttaja.

  Lue lisää
  32,90 €
  476,81 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9928-0691

  Ulisses Series Shaper - Maailmankuulun fitnessurheilijan, Ulisseksen, ja Biotech USA:n tuote-eksperttien yhdessä kehittämä rasvanpolttaja.

  • Kofeiiniton rasvanpolttaja - sopii erinomaisesti myös iltatreenien yhteyteen
  • Tasapainoinen annos L-karnitiinia ja L-tyrosiinia
  • Sisältää sekä CLA:ta että HCA:ta
  • Rikastettu vitamiineilla: B3, B5, B6 ja B12

  Annostus: Nauti 3 kapselia päivittäin veden kera.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö per annos (3 kapselia) Prosenttia RDA:sta**
  L-karnitiini 612 mg ***
  CLA 225 mg ***
  L-tyrosiini 150 mg ***
  Rauta 14 mg 100%
  Sinkki 6 mg 60%
  Jodi 75 μg 50%
  Kromi 25 μg 62%
  Pantoteenihappo 6 mg 100%
  Niasiini 4,5 mg 28%
  B6-vitamiini 1,3 mg 96%
  Foolihappo 195 μg 97%
  B12-vitamiini 2,2 μg 90%

  ** RDA = Päivittäisen saannin vertailuarvo

  ***RDA:ta ei ole määritelty

  Ainesosat: L-karnitiini-L-tartraatti, CLA-jauhe (sisältää maitoa, soija), Garcinia cambogia -uute, gelatiinikapseli, päällys [gelatiini, värit (Titaanidioksidi, rautaoksidi, musta)], L-tyrosiini, vitamiini-kivennäisaineyhdistelmä (rautafumaraatti, sinkkioksidi, Kalsium-D-pantotenaatti, nikotiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi,
  Pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, kromi (III) kloridi-Heksahydraatti, syanokobalamiini), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

  Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös kananmunia, gluteenia, selleriä, äyriäisiä ja rikkidioksidia sisältävää ruokaa.