×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Silicea Vatsa-Suolisto Geeli, 500 ml

  Silicea vatsa-suolisto geeli on lääketekninen tuote akuuttien ja kroonisten ruoansulatuskanavaongelmien hoitoon.

  Lue lisää
  20,10 €
  40,20 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A3879

  Lääketekninen tuote akuuttien ja kroonisten vatsa-suolisto-ongelmien hoitoon.

  • Piigeeli
  • Ilman säilöntäaineita ja muita lisäaineita

  Silicea Vatsa-Suolisto Geeli sisältää hienojakoista piitä piigeelin muodossa. Piigeeli on paksua nestemäistä geeliä, joka koostuu piistä, haposta ja vedestä. Silicea Vatsa- Suoli Geeli on 100 % luonnollinen eikä se sisällä säilöntäaineita eikä muitakaan lisäaineita. Silicea Vatsa-Suolisto Geeli suojaa ruoansulatuskanavan limakalvoja. Geeli sitoo erittäin hyvin ja voi imeä kaasuja ja vieraita aineita itseensä. Tämä on täysin fysikaalinen prosessi. Silicea Vatsa-Suolisto Geeli saattaa lievittää yksittäisiä oireita kuten närästystä, mutta myös IBS: oireita ja sitä voidaan käyttää niin tilapäiseen kuin pitkäaikaiseenkin hoitoon. Silicea Vatsa-Suolisto Geeli on hellävarainen ja se toimii paikallisesti vatsassa, minkä ansiosta se sopii myös lapsille.

  Käyttö: 
  Lapsille ja aikuisille, joilla on akuutteja oireita suositellaan kaksi mitallista (2 x 15 ml) kolmesta viiteen kertaan päivässä veteen tai teehen sekoitettuna sekä tarvittaessa juuri ennen nukkumaanmenoa.  Kun akuutit oireet ovat vähentyneet, voidaan hoitoa jatkaa muutaman päivän ajan yhdellä mitallisella (15 ml) kolme kertaa päivässä.  Jos kipu tulee voimakkaaksi, saat kuumetta tai jos hoidolla ei ole mitään vaikutusta, sinun tulee ottaa yhteyttä lääkäriin.

  Tärkeää: 
  Ripulin yhteydessä on tärkeää kompensoida nestehukkaa juomalla paljon vettä.  Jos käytät muita lääkkeitä, tulee nämä ottaa vähintään kaksi tuntia ennen Silicea Vatsa-Suolisto Geelin ottamista tai vähintään kaksi tuntia sen jälkeen, sillä se saattaa vaikuttaa lääkityksen tehoon.  Tämä on erityisen tärkeää lasten ollessa kyseessä.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ainekset:

  100 ml geeliä sisältää 100 ml piigeeliä (piihappogeeliä) 3,5 mg piidioksidia. 100 % luonnollinen, ei sisällä säilöntäaineita eikä lisäaineita. Silicea Vatsa-Suolisto Geeli ei sisällä säilöntäaineita, gluteenia, alkoholia eikä laktoosia ja se on hyväksytty myös diabeetikoille.