×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Daily Hydrating Eye Cream, 12,5 ml

  Dr Hauschkan uusi Silmävoide, kevyt voide, joka antaa raikkaan tunteen koko silmäalueelle.

  Lue lisää
  35,30 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A3171

  Dr. Hauschka Silmävoide, 12,5 ml

  Dr Hauschkan uusi Silmävoide – kevyt voide, joka antaa raikkaan tunteen koko silmäalueelle.

  Sisältö, joka on rikasta ja ravitsevaa avokado-, macadamiapähkinä- ja tyrnimarjaöljyä, Dr. Hauschkan Silmävoiteessa suojaa herkkää ihoa silmän ympärillä ja antaa iholle tyyneyden ja joustavuuden tunteen.

  Dr.Hauschka Silmävoiteen ansiosta silmänympärysiho tuntuu hyvinvoivalta ja rentoutuneelta, ja se ehkäisee ennenaikaisia ryppyjä ja piristää väsyneitä silmiä.

  Ruusuvesi ja ananas-, malva- ja kehäkukkauutteet ovat piristäviä, kosteuttavia ja rauhoittavia

  Dr Hauschkan ihonhoitotuotteet eivät sisällä ollenkaan synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita.


  Dr. Hauschka hos Bodystore 

  Lähes kaikilla tuotteilla Dr.Hauschkan valikoimassa on tarkastusmerkki "Kontrollierte Natur-Kosmetik " (tarkastettu luonnollinen ihonhoitotuote). Tämä tarkastusmerkki myönnetään tiukkojen kriteerien perusteella, jotka BDIH Guideline (Bundesverband Deutscher Industrie und Handelsunternehmen Federal Association of Industrial and Commercial Companies) on asettanut. Se takaa, että tuote on tarkastettu riippumattomassa testilaitoksessa Ecocontrol. Raaka-aineiden alkuperä, kerääminen ja valmistusmenetelmät arvioidaan. Sikäli kuin mahdollista, tulee kaikkien raaka-aineiden olla peräisin kasvi- tai mineraalikunnasta ja niiden tulee olla luonnollisesti viljeltyjä.

  Dr.Hauschkan ihonhoitototuotteet pidättäytyvät käyttämästä jopa niitä harvoja olemassa olevia niin kutsuttuja luontaisenkaltaisia säilöntäaineita, jotka ovat BDIH:n hyväksymiä. Kun raaka-aine hankitaan, varmistetaan, että luontoon vaikuttaminen on mahdollisimman vähäistä, jotta ei häirittäisi sen monipuolisia elämänmuotoja.


  • Niin pitkälle kuin se on mahdollista, tulee kaikkien raaka-aineiden olla peräisin kasvi- tai mineraalikunnasta ja niiden tulee olla luonnonmukaisesti viljeltyjä.
  • Ecocontrolin tarkastamat.
  • Ei käytä luontaisenkaltaisia säilöntäaineita.
  • Ei testattu eläimillä
  • Tuote tulee Saksasta
    

  Sisältö: Aqua, Persea Gratissima, Rosa Damascena, Glycerin, Alcohol, Ananas Sativus, Cera Alba, Althaea Officinalis, Calendula Officinalis, Arachis Hypogaea, Hectorite, Prunus Dulcis, Rosa Gallica, Prunus Armeniaca, Lecithin, Buxus Chinensis, Mangifera Indica, Macadamia Ternifolia, Butyrospermum Parkii, Hippophae Rhamnoides, Chondrus Crispus, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Lactylate, Parfum, Geraniol.

  luonnollisista eteerisistä öljyistä

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Aqua, Persea Gratissima, Rosa Damascena, Glycerin, Alcohol, Ananas Sativus, Cera Alba, Althaea Officinalis, Calendula Officinalis, Arachis Hypogaea, Hectorite, Prunus Dulcis, Rosa Gallica, Prunus Armeniaca, Lecithin, Buxus Chinensis, Mangifera Indica, Macadamia Ternifolia, Butyrospermum Parkii, Hippophae Rhamnoides, Chondrus Crispus, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Lactylate, Parfum, Geraniol*.

  * från naturliga eteriska oljor