0
0
Takaisin
SKULLCANDY Hesh 3 Wireless Over-Ear, Moab
SKULLCANDY Hesh 3 Wireless Over-Ear, Moab
SKULLCANDY Hesh 3 Wireless Over-Ear, Moab

SKULLCANDY Hesh 3 Wireless Over-Ear, Moab

Skullcandy

105.00 €
Rajoitettu saatavuus

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #253481.MASTER
SKULLCANDY Kuulokkeet Hesh 3 Langaton Over-Ear Moab. Kuuloke Hesh 3 Over-Ear Langaton • Helppo käyttää • Erittäin mukavat kuuloketyynyt • Nopea lataus • Pitkäaikaiseen kuunteluun
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut

Nämä kuulokkeet tarjoavat jopa 22 tuntia jatkuvaa langatonta kuunteluaikaa. Vain 5 minuutin pikalataus Rapid Charge-tekniikalla jatkaa kuunteluaikaa ylimääräiset 90 minuuttia. Kääntyvät kuulokekupit ovat säädettävissä täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Kuulokkeiden kevyt muotoilu sekä muistivaahdosta valmistetut pehmustetyynyt takaava käyttömukavuuden koko päiväksi.

Helppo käyttää
Ääni-ilmoitukset auttavat yhdistämään kuulokkeet älypuhelimen kanssa Bluetoothin välityksellä. Voit vastaanottaa puheluita, vaihtaa kappaletta ja säätää äänenvoimakkuutta sisäänrakennetuilla hallintapainikkeilla sekä mikrofonilla.
Kasaan taittuva muotoilu
Nämä kuulokkeet taittuvat kätevästi kasaan kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi joustavien saranoiden ansioista.
Mukavat, eristävät pehmustetyynyt
Kuulokkeiden pehmustetyynyt on valmistettu muistivaahdosta ja ne ovat todella mukavat käyttää, mutta ne myös eristävät äänen ja pitävät musiikin sisällään – kuulet vain rikkaan, dynaamisen äänen ilman ulkopuolista melua
Säädettävä muotoilu
Joustavien saranoiden ansiosta kuulokkeet sopivat kaikille, pään muodosta riippumatta. Kuulokkeet kulkevat myös huomaamattomasti mukana kaulan ympärillä taitettuna, kun ne eivät ole käytössä.
Nopea lataus
Kun kuulokkeiden akku on loppumassa, Rapid Charge-tekniikka tarjoaa jopa 90 minuuttia lisäaikaa langattomaan kuunteluun vain 5 minuutin latauksen jälkeen mukana tulevalla USB-johdolla.

Premium Sound ™
Kuulokkeet tarjoilevat mukaansatempaavan äänentoiston huolimatta siitä, mitä kuuntelet. Kuulokkeiden integroitu digitaalinen vahvistin ja kaksi laadukasta 40 mm:n elementtiä takaavat rikkaan ja dynaamisen äänenlaadun.
Pitkäaikaiseen kuunteluun
Hesh 3-kuulokkeiden ladattavalla akulla kuuntelet jopa 22 tuntia yhtäjaksoisesti – siinä ajassa lennät Texasin Austinista Hollannin Amsterdamiin ja takaisin.