Takaisin
Slender Chef Cooking Spray, 200 ml, Butter

Slender Chef Cooking Spray, 200 ml, Butter

Slender Chef

6.90 €
29.36 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #97912-001.MASTER | EAN 7350088101322
Cooking Spray Butter Slender Chefiltä on yksinkertainen tapa saada ruokaan sekä hyvä maku että rapea paistopinta, hyvin pienellä rasvamäärällä. Yhdestä painalluksesta saa 1g rasvaa. Voin makuinen.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Vähäkalorisen, mutta hyvältä maistuvan ruoan valmistus ei aina ole helppoa, mutta Slender Chef on kehittänyt keittiöön täydellisen avun. Cooking Spray, josta saa 1 g rasvaa per spray, takaa hyvän paistopinnan ja minimoi samalla rasvan käytön ruoan valmistuksessa. Tämä spray on voin makuinen.

  • Vain 1 g rasvaa per spray
  • Voin makuinen
  • Pohjautuu rapsiöljyyn, ei sisällä maitoproteiinia tai laktoosia
  • Tekee vähärasvaisen ruoan valmistuksen helpoksi

Ruoan rasvapitoisuuden vähentäminen on tehokas tapa alentaa kalorien kokonaissaantia. Rasva sisältää tuplasti enemmän kaloreita per gramma, kuin proteiini ja hiilihydraatit. Sinulle, joka haluat valmistaa vähärasvaista ruokaa, käy pian selväksi, että paistamisesta tulee vähällä rasvalla hankalampaa. Slender Chefiltä löytyy tähän ratkaisu, Cooking Spray.

 

Tämä spray antaa ainoastaan 1 g rasvaa per painallus, mutta tämä rasva jakautuu tasaisesti laajemmalle pinnalle. Tämä tekee hyvän paistopinnan ja maun aikaan saamisesta paljon helpompaa. Tämä spray pohjautuu rapsiöljyyn eikä se sisällä lainkaan maitoproteiinia tai laktoosia. Siinä on kuitenkin tavallisen voin herkullinen maku.

 

Pakkaus on paineistettu, mikä helpottaa rasvan tasaista jakautumista esimerkiksi paistinpannulle. Käytä Cooking Spraytä kaikkeen ruoanlaittoon, jossa muuten käyttäisit suurempia määriä voita tai öljyä.

 

Annoksia pakkauksessa / Käyttömäärä: Helppo tapa saada ruokaan hyvä maku ja paistopinta hyvin vähällä rasvan määrällä verrattuna tavalliseen öljyyn tai voihin. Käytetään ruoan valmistuksessa

Ravintosisältö:

Per 100 g

Per 1 g

Energiaa

3 70 kJ / 880 kcal

37 kJ / 8,8 kcal

Rasvaa

100 g

1 g

- josta tyydyttynyttä

0 g

0 g

Hiilihydraatteja

0 g

0 g

- joista sokereita

0 g

0 g

Kuitua

0 g

0 g

Proteiinia

0 g

0 g

Suolaa

0 g

0 g

Ainesosat ja allergeenit:

Rapsiöljy, voiaromi, emulgointiaine (rapsilesitiini).

Käyttörajoitukset:

VAROITUS – Paineistettu: Voi räjähtää lämmitettäessä. Pidä etiketti tai pakkaus käsillä, jos sinun tulee hakeutua lääkärin hoitoon. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Ei saa altistaa lämmölle, kuumille pinnoille, kipinöille, avotulelle tai muille tulenlähteille. Älä tupakoi tuotteen lähellä. Älä spreijaa avotulen tai muun tulenlähteen yllä. Ei saa puhkaista tai polttaa, pätee myös tyhjään pakkaukseen. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötilalle.

Alkuperäismaa:

Suomi.

Säilytys:

Säilytetään 5 - 25°C lämpötilassa.

Tietoa:

Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion tärkeys.