×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Fairing Sloow Carbs+, 1280 g

  Fairingin Sloow Carbs+ on suositun Sloow Carbs -urheilujuoman kehittyneempi versio. Se antaa energiaa ja korvaa neste-, suola- ja mineraalihukkaa kovan rasituksen aikana.

  Lue lisää
  18,90 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 7045R

  Fairingin Sloow Carbs+ on suositun Sloow Carbs -urheilujuoman kehittyneempi versio. Se antaa energiaa ja korvaa neste-, suola- ja mineraalihukkaa kovan rasituksen aikana.

  • Suorituskykyä parantava vaikutus
  • Auttaa ylläpitämään verensokerin tasaisena
  • Vatsaystävällinen

  Palatinose-hiilihydraattilähteen ja haaraketjuisten aminohappojen lisäyksen ansiosta Fairing on onnistunut kehittämään alkuperäisen Sloow Carbs -juoman seuraajasta vieläkin paremman.

  On hyvin tiedossa, että hiilihydraatit parantavat suoritusta pitkäkestoisen fyysisen rasituksen aikana. Erityisen tärkeää on nauttia hiilihydraatteja yli 90 minuuttia kestävän suorituksen aikana tai silloin kun edessä on esimerkiksi monta ottelua tai harjoitusta saman päivän aikana. Hiilihydraateista on hyötyä myös kovan ja lyhyen treenin aikana, sitä ennen ja sen jälkeen. Hiilihydraateilla voidaan parantaa sekä suorituskykyä että palautumista.

  Annostus: Sekoita 1 kukkurallinen mitallinen jauhetta 5-7 dl:aan vettä. Sekoittaessasi juoman annostusohjeen mukaisesti, saat hypotonisen juoman, mikä imeytyy nopeasti ja minimoi mahdollisen negatiivisen vaikutuksen vatsan hyvinvointiin.

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (60 mg/100 g), ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintosisältö

  Per 100 g

  Per annos (50 g)

  Energiaa

  1523 kJ/364 kcal

  762 kJ/182 kcal

  Rasvaa

  0 g

  0 g

  - josta tyydyttynyttä rasvaa

  0 g

  0 g

  Hiilihydraatteja

  87 g

  44 g

  - joista sokereita

  63 g

  32 g

  Proteiinia*

  4 g

  2 g

  Suolaa

  0,4 g

  0,2 g

  *100% haaraketjuisia aminohappoja (BCAA)

  Ainesosat: Palatinose™ (isomaltuloosi), fruktoosi, maltodekstriini, leusiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), isoleusiini, valiini, natriumkloridi, aromi, kaliumsitraatti, magnesiumsitraatti, makeutusaine (aspartaami*), väri (punajuurijauhe, klorofylliinit), kofeiini. *Sisältää fenyylialaniinin lähteen

  Tietoa: Sisältää kofeiinia (60 mg/100 g), ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Sopii vegaaneille ja vegetaristeille.

  Säilytys: Kuivassa, viileässä, hyvin suljettuna ja lasten ulottumattomissa.

  Laatutakuu: Valmistettu Ruotsissa voimassa olevien EU-säädösten mukaisesti.